EDIFICANT IES ALTAIA

VISITA A LES OBRES DE LPLA EDIFICANT AL COL.LEGI ALTEA LA VELLA I INSTITUT ALTAIA

La regidora d’educació, Vicenta Pérez, junt a l’edil d’urbanisme visiten les obres de LPLA edificant al col.legi Altea la Vella i Institut Altaia

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez i el regidor d’Urbanisme, Jose Orozco, han girat visita a les obres del Pla Edificant que han donat inici a Altea pels centres IES Altaia i CP Altea la Vella. Actuacions consistents en la reparació integral de la teulada i adequació mur aigües pluvials, pel que fa a l’IES i projecte d’actuacions d’accessibilitat al CP d’Altea la Vella. 

El cost d’aquests projectes, que assumeix la Conselleria d’Educació i executa el Consistori, ascendeix a 139.541€ a l’IES Altaia i 188.722€ al CP Altea la Vella. Com ha recordat la responsable municipal d’educació, Vicenta Pérez, “els projectes van ser proposats en el seu dia pels propis centres i ara comencen a materialitzar-se amb aquest inici d’obres que significarà una millora palpable en els centres”. 

EDIFICANT IES ALTAIA

El muntant total de la inversió de EDIFICANT ascendeix a 1.600.000€ i estarà destinat a millores com ara l’eliminació de les aules prefabricades del CEIP l’Olla, nou menjador escolar al CEIP les Rotes; accessibilitat al centre i adaptació de l’aula d’infantil de 2 anys al CEIP Blanquinal; millora de l’accessibilitat en els centres Garganes i Altea la Vella; reparació integral de la teulada i adequació mur aigües pluvials en IES Altaia; climatització i adequació dels espais a l’Escola Infantil de primer cicle Mini-Mòn.

L’edil d’educació Vicenta Pérez ha destacat “la inversió tan important que es va a realitzar, de més de 1.600.000€, amb aquest pla i que millorarà molt a la comunitat escolar directament i també a la ciutadania en general”.

Deja un comentario