TORNEN LES VESPRADES DE BALL PER ALS NOSTRES MAJORS AL CEAM A PARTIR DEL DIUMENGE 16

La regidoria de Majors torna a posar en marxa les vesprades de ball, una activitat gratuïta per a que els nostres majors gaudisquen del temps d’oci i que passa a desenvolupar-se a les instal.lacions del CEAM

José Luís León Gascón, edil de Benestar Social i Majors d’Altea, ha informat de la nova posada en marxa de les vesprades de ball per als majors «estem molt satisfets d’anuncia que torna l’activitat de diumenges de ball per a persones majors. Serà el pròxim 16 d’octubre i es durà a terme al CEAM, tal com ha explicat l’edil de l’àrea, José Luis León Gascón».

El regidor ha remarcat que des d’ara esta activitat es desenvoluparà al CEAM «aquesta activitat tan seguida i demandada pels nostres majors torna la seva marxa habitual, però hem de tindre en compte que des d’aquest diumenge es desenvoluparà al CEAM, canvia de lloc però no de característiques ja que seguirà sent gratuïta i seguirà oferint el millor cada vesprada dels diumenges». A més ha destacat que «aquesta activitat, que és gratuïta, permet gaudir de la música en directe des de les 18.30 fins a les 20.00 hores»

Aquesta es una activitat que després de la pandèmia es va reprendre al març amb èxit, i passada l’aturada estival, ara torna per a continuar fomentat un «oci actiu que contribueix a millorar la coordinació i l’equilibri dels nostres majors”, com afirma José Luis León Gascón.

El CEAM albergarà ara aquesta activitat. Un centre, que com recorden des de la Regidoria, permet a les persones majors gaudir dels seus menús diaris i de cap de setmana, de vesprades d’oci per a jugar a les cartes, veure televisió o conversar i que reuneix la junta de la tercera edat els dilluns i divendres.