LA REGIDORIA DE JOVENTUT PRESENTA UNA NOVA EDICIÓ DE «LA FIRA DEL JOC»

Marta Lloret, edil de Joventut, ha presentat «La Fira del Joc» que arriba al Centre Juvenil el proper 5 de novembre

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat unes jornades d’oci cultural en la qual «un any més, adults i xiquets podran gaudir d’un munt d’activitats relacionades amb els jocs de taula» tal com ha manifestat la pròpia regidora de l’àrea, qui a més destacava que «en aquesta edició, moltes editorials faran demostracions dels seus jocs, per al delit dels assistents».

Aquestes jornades de jocs de taula serà el proper 5 de novembre en el Centre Juvenil d’Altea, i començarà a les 10.00 hores, també cal destacar que és una activitat totalmet gratuïta de la que Marta Lloret ha afirmat que “continuem treballant per a oferir alternatives d’oci a la joventut alteana. Aquest tipus d’activitats, a més de ser molt populars i divertides, fomenten el treball en equip i estimulen l’enginy. La Fira del Joc sempre és un èxit en el nostre municipi”

Lloret ha volgut avançar algunes de les activitat que es portaran a terme en la Fira del Joc «al llarg de tot el dia es realitzaran tornejos, sortejos, activitats, tallers, els participants podran jugar als següents jocs de taula: Devir, Fava, Tranjis, Guerra de Mites, Falomir, SD, Games, Ludilo, 2 Tomatoe, Rocket Lemon, Mercuri, Tcgfactory, Bluembl3ee i Salt and pepper» també a destacat que «els participants podran guanyar molts premis només per assistir i provar jocs. A més d’haver stands com la botiga de Jocs de la Taula Redona o Mcflay Samarretes, influencers i moltes sorpreses més».

“Vull recordar que el Centre Juvenil està obert per a l’atenció als i les joves als matins, i l’Ajuntament amb mi. En els nostres despatxos sempre seran benvinguts i poden enviar un mail a mlloret@altea.es per a consultar activitats. D’igual manera que vull recordar que els interessats i interessades ja poden reservar la seua entrada gratuïta per a La Fira del Joc en el codi QR del cartell o al següent link: https://entradas1.tomaticket.es/es/events/fira-del-joc (Tomaticket.es)».” ha finalitzat Lloret.