ValenciàEspañolEnglish

LA REGIDORIA DE JOVENTUT PRESENTA UNA NOVA EDICIÓ DE «LA FIRA DEL JOC»

Marta Lloret, edil de Joventut, ha presentat «La Fira del Joc» que arriba al Centre Juvenil el proper 5 de novembre

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat unes jornades d’oci cultural en la qual «un any més, adults i xiquets podran gaudir d’un munt d’activitats relacionades amb els jocs de taula» tal com ha manifestat la pròpia regidora de l’àrea, qui a més destacava que «en aquesta edició, moltes editorials faran demostracions dels seus jocs, per al delit dels assistents».

Aquestes jornades de jocs de taula serà el proper 5 de novembre en el Centre Juvenil d’Altea, i començarà a les 10.00 hores, també cal destacar que és una activitat totalmet gratuïta de la que Marta Lloret ha afirmat que “continuem treballant per a oferir alternatives d’oci a la joventut alteana. Aquest tipus d’activitats, a més de ser molt populars i divertides, fomenten el treball en equip i estimulen l’enginy. La Fira del Joc sempre és un èxit en el nostre municipi”

Lloret ha volgut avançar algunes de les activitat que es portaran a terme en la Fira del Joc «al llarg de tot el dia es realitzaran tornejos, sortejos, activitats, tallers, els participants podran jugar als següents jocs de taula: Devir, Fava, Tranjis, Guerra de Mites, Falomir, SD, Games, Ludilo, 2 Tomatoe, Rocket Lemon, Mercuri, Tcgfactory, Bluembl3ee i Salt and pepper» també a destacat que «els participants podran guanyar molts premis només per assistir i provar jocs. A més d’haver stands com la botiga de Jocs de la Taula Redona o Mcflay Samarretes, influencers i moltes sorpreses més».

“Vull recordar que el Centre Juvenil està obert per a l’atenció als i les joves als matins, i l’Ajuntament amb mi. En els nostres despatxos sempre seran benvinguts i poden enviar un mail a mlloret@altea.es per a consultar activitats. D’igual manera que vull recordar que els interessats i interessades ja poden reservar la seua entrada gratuïta per a La Fira del Joc en el codi QR del cartell o al següent link: https://entradas1.tomaticket.es/es/events/fira-del-joc (Tomaticket.es)».” ha finalitzat Lloret.