LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ POSA EN MARXA UN CURS DE RÀDIO I PODCAST PER A JOVES DE 8 A 16 ANYS

Des de l’àrea d’Educació es posa en marxa un nou curs gratuït de ràdio i podcast en el que es podrà aprendre sobre l’enregistrament, locució i cració de programació

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa el ‘I Taller de Podcast i Ràdio’, així ho anunciava el reagidor Miguel De la Hoz «posem en marxa aquest interessant curset totalment gratuït que donarà principi divendres 11 de novembre en el Centre Juvenil d’Altea i que està enfocat a joves amb edats compreses entre els 8 i els 16 anys».

De la Hoz continuava destacant que «aquest taller estarà impartit per David Agüera i amb el mateix es pretèn apropar a l’alumnat al món del podcasting i la ràdio, facilitant-los les eines necessàries per a dur a terme aquest tipus de continguts. S’aborden diferents processos clau, com l’enregistrament, edició i publicació del podcast en diferents plataformes, combinant la part teòrica amb exercicis pràctics».

El regidor d’Educació ha assegurat que “l’aposta per la formació és permanent. Ara posem en marxa aquest taller que mitjançant una dinàmica molt amena permetra als alumnes endinsar-se en un món en projecció i ple d’eixides professionals”

Cal recordar que aquest curset es celebrarà els dies 11, 18 i 25 de novembre en horari de vesprada des de les 18.30 a les 20.30 hores. Les inscripcions es poden dur a terme en el mail peakseekerspain@gmail.com i a través del WhatsApp 683383940.

Miguel De la Hoz ha animat a participar d’aquest taller que en breu es posa en marxa «aquest curs brinda una oportunitat de conéixer el mòn de la comunicació, la ràdio i les tecnologies d’una manera didàctica i divertida»

El regidor Miguel De la Hoz acompanyat de David Agüera qui impartirà el curs de ràdio i podcast