LA REGIDORIA DE COMERÇ PRESENTA UN ANY MÉS LES JORNADES GASTRONÒMIQUES «LA CUINA DE LES BARQUES»

Torna, de la mà de la regidoria de Comerç, l’esdeveniment gastronòmic «La Cuina de les Barques» del 4 al 13 de novembre per potenciar la nostra cuina marinera

Miguel De la Hoz, edil de Comerç, ha anunciat una nova edició de les jornades gastronòmiques La Cuina del les Barques, on acompanyat per Mario Ayús, responsable de Gastro Eventos  i Neus Baños, coordinadora d’una de les empreses patrocinadores de l’esdeveniment; Xocolates Marcos Tonda han presentat esta nova programació gastronòmica de la que ha avançat “La Cuina de les Barques són unes jornades que cada any van superant-se amb un gran èxit i mostren la gastronomia de la mar i del producte de la nostra badia, al mateix temps que posen en valor aquest ric producte que utilitzen els nostres restaurants per a elaborar grans plats i menús”.

De la Hoz informa que són 12 els restaurants que participen en La Cuina de les Barques 2022: Melitón Jardín, Maná Lounge-beach, Bon Vent, E-tika, La Taverneta del Gos, La Maja, Club Náutico Marina Greenwich, Ca Pere, Bistro La Clau d’Altea, Taberna Marinera El Barba, El Caliu i El Paso, a més ha destacat que “Cadascun dels establiments participants ha optat per un menú diferent, en el qual s’inclou uns entrants, un plat principal i unes postres, els ingredients principals de les quals són els productes de la mar, pescat per les nostres barques i que es venen en la nostra llotja”.

Com en edicions anteriors, els participants que vagen a degustar aquests menús podran guanyar alguns dels premis que ofereixen els patrocinadors a través del sorteig que es realitzarà a posteriori de les jornades. Els premis són els següents: dos packs degustació de cervesa Althaia; dos lots de vi gentilesa de Borpe; dos packs de dues botelles de vi de taronja Príncipe de Azahar i una lot de degustació de xocolates Marcos Tonda.

El sorteig es realitzarà entre els participants que voten a través de l’urna que hi haurà en els diferents restaurants o l’app gastroeventos.

D’un altra banda Neus Baños, coordinadora d’una de les empreses patrocinadores de l’esdeveniment, Xocolates Marcos Tonda, ha explicat uns dels premis que es poden guanyar: “oferirem un lot de degustació dels nostres xocolates en el sorteig, a més, també oferirem xocolates de cobertura als restaurants”.

La promoció de les jornades és a càrrec de Gastro Eventos i com ha explicat el seu responsable, Mario Ayús, en l’app gastro eventos es poden consultar tots els detalls de la present edició com a participants; com arribar als establiments, menús i imatges, entre altres. Per a participar en el sorteig a través de l’aplicació s’haurà de valorar del menú que s’ha degustat, el contingut, la presentació i el servei. “Aqueixa valoració queda registrada en l’app per a després participar en el sorteig i en la que també es podrà votar”com ha afegit Ayús. També es pot votar.

Miguel De la Hoz junt al responsable de la promoció de la Cuina de les Barques i l’empresa Marcos Tonda han mostrat la seua satisfacció per l’èxit de participació de restaurants i han animat a tant a cuitadania com a visitants a gaudir de la nostra gastronomia en aquest esdeveniment culinari.