LA REGIDORIA DE COMERÇ I MERCATS TORNA A DONAR SUPORT AL «MERCAT DEL CONVENT»

Miguel De la Hoz ha avançat que des de la regidoria que representa, Comerç i Mercats, es torna a donar suport al «Mercat del Convent» que tindrà lloc aquest dissabte dia 5 de novembre

Torna aquest dissabte dia 5 una nova edició del «Mercat del Convent» del que la regidoria de Comerç torna a donar el seu suport junt a les regidories de Cultura i Medi Ambient tal com ha indicat Miguel De la Hoz «front a l’èxit de la passada edició, aquest dissabte torna al nostre municipi «El Mercat del Convent» on podem trobar productes de la nostra terra, productes de quilòmetre zero a més d’artesania, música, tallers, etcétera».

El regidor de Comerç i Mercats, Miguel De la Hoz, a més ha destacat que «gràcies a iniciatives com aquesta es dona impuls als nostres productes de diferents àmbits i que podrem conéixer mitjançant els més de 14 estands i tallers gratuïts que hi haurà el dissabte a la plaça del Convent».

Programa

09:30h Inauguració del Mercat del Convent. Presentaciuón de l’exposició “La força d’una terra” a càrrec de l’historiador Joan V. Martín i mostra de bolillos.

11:00h Espectacle infantil a càrrec de “Trobaversos”

 12:00h Presentació del “Llibre dels barxes” acompanyat pel recital acústic de Lluís El Sifoner

13:00h Taller de bolets a càrrec d’Antoni Belda

Dinar Restaurant Caliu i embotits artesanals Gloria de Guadalest

16:00h Taller de pastissos d’aire a càrrec del Forn de Ximo

16:30h Taula redona: Passat, present i futur de la vinya. Ponents: Celeste Fernández (CEO de Mar de Vins) i Joan Cascant (Viticultor de Minifundi). Modera: Juanvi Martín (Espai Caixaltea)

17:00h Taller de pilota per a tots els públics a càrrec de Juafran Picó

18:00h Actuació musical Batiste El Xocolater

19:30h Tancament del mercat

*La participació dels tallers és gratuïta. Inscripció per ordre d’arribada fins a completar aforament.