MIGUEL DE LA HOZ PRESENTA UN NOU I SORPRENENT ESDEVENIMENT EL «MERCAT DEL CIRC»

El regidor de Comerç, Miguel De la Hoz, presenta «El Mercat del Circ» un novedós i sorprenent esdeveniment que arriba els dies 19 i 20 de novembre a Altea

MIGUEL DE LA HOZ, EDIL DE COMERÇ EN LA PRESENTACIÓ DEL «MERCAT DEL CIRC»

Miguel De la Hoz, edil de Comerç ha presentat «El Mercat del Circ» un nou esdeveniment ple de sorpreses i animació tal com ell mateix ha detallat “Hem preparat un cap de setmana d’alegria, diversió i màgia amb este esdeveniment anomenat Circus show&market. És un esdeveniment que porta la filosofia del circ clàssic, del circ de sempre, en un espai a l’aire lliure, acompanyat d’un espectacle de malabaristes, trapezistes, forçuts, pallassos, entre d’altres; a més a més d’una zona de mercat i una zona gastronòmica”.

Com el propi edil ha explicat “éstracta d’un un esdeveniment destinat a totes les edats i familiar, en què durant els dies 19 i 20 de novembre, a l’Avda. Comunitat Valenciana s’instal·larà una simulació d’una carpa i pista circense en què es realitzaran actuacions cada 30 minuts des de les 11:00 a les 14:30 i des de les 16:00 a les 22:00 h. A més, fora d’este horari seguirà funcionant la zona gastronòmica amb full tracks i mercat de queviures que oferiran diferents productes i es podrà fer qualsevol menjada del dia». De la Hoz afegia que “hi haurà també tallers, jocs clàssics del circ, espectacles, titelles, cercaviles, malabars, i un llarg etc. Tot allò que estem acostumats a veure en un circ clàssic, a més cada jornada acabarà amb “El Gran Show” que tindrà lloc a les 21:00h i en què el mestre de cerimònies ha de muntar un espectacle mai vist, però compta amb uns artistes que no són tan artistes i altres que si ho són. Veurem què passa amb estos pallassos maldestres, amb els acròbates i tots els altres…”.

Miguel de la Hoz ha convidat a la participació i comentat, “espere que hi assistiu, és un espectacle inèdit que no trobareu pels voltants i segur que gaudireu molt”.