ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A L’AULA DE CUINA MUNICIPAL ON S’HA REALITZAT UN CURS DE GASTRONOMIA HINDÚ

El regidor d’Educació, Miguel De la Hoz, ha informat que uns 200 alumnes han gaudit d’un nou curset de cuina, en aquesta ocasió de cuina hindú

Al llarg d’esta setmana, al voltant de 200 alumnes de 6è de Primària dels cinc col·legis públics d’Altea han participat en un taller de cuina internacional impartit pel xef del restaurant Indian Crow, Buntie, com ha declarat Miguel De la Hoz «en aquest curset impartit pel restaurant hindú Indian Crow s’ha ensenyat als participants a preparar Pollastre al Korma, a més d’apropar-se a la gastronomia hindú que moltes vegades resulta desconeguda».

El regidor d’Educació també ha volgut destacar que “esta és una de les activitats de la programació de l’Aula de Cuina, que en este cas està adreçada als alumnes del darrer curs de Primària”.

La programació de l’Aula de Cuina Municipal sempre té una gran acollida, a peu d’açó De la Hoz avança que “aquests tallers a més que tenen molt èxit perquè els alumnes s’ho passen bé i aprenen, serveixen per fomentar la igualtat entre els joves ja que veuen com la cuina és un espai sense gènere. Tot ho poden fer tots, a més de convertir-se en una activitat en també l’empatia és protagonista ja que s’ajuden uns als altres per a que els plats queden sabrosos al temps que vistosos”.

Miguel De la Hoz, edil d’Educació i responsable municipal de l’Aula de Cuina ha agraït als participants el haver estat al curset «vull donar les gràcies a als CEIPS i IES alteans, a la seua direcció i al seu professorat per la disponibilitat que sempre posen de manifest a l’hora de permetre que l’alumnat de 4t, 5è i 6è de Primària i 1r de l’ESO participe a este cicle de cuina internacional i el curs esmentat   dirigit a  els i les alumnes de 6è de Primària. És un goig el poder comptar amb el suport de la comunitat educativa per poder desenvolupar activitats com aquesta».