LA REGIDORIA DE COMERÇ POSA EN MARXA UN ANY MÉS EL CONCURS D’APARADORS NADALENCS

Miguel De la Hoz, edil de Comerç, ha presentat la nova edició del concurs d’aparadors amb motiu del Nadal, que repartirà vora 2.000€ en premis

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat un any més el seu Concurs d’Aparadors de Nadal «amb la finalitat de crear un ambient acollidor i singular en totes les zones comercials de la localitat» com ha destacat el regidor de l’àrea, qui a més ha informat que «la pretensió d’aquest concurs és fomentar la creativitat i la decoració dels negocis alteans per donar més ambient al temps que es promociona el teixit comercial i hostaler local».

De la Hoz ha explicat que hi haurà dues categories per a aquest concurs detallant que «per una banda, comerços minoristes, i d’altra banda hotels, bars, restaurants o cafeteries. S’atorgaran tres premis per als guanyadors de cadascuna de les categories. El primer premi està dotat amb 500 € de compres en establiments d’Altea i dues setmanes de falques en Radi Altea valorades en 150 €; el segon premi està dotat amb 300 € de compres en establiments d’Altea i el tercer premi serà de 150 € de compres en establiments d’Altea».

Des de el departament de Comerç, el seu regidor ha volgut tornat a remarcar que “continuem apostant pel consum local, pels nostres comerços, bars, restaurants i per això continuem posant en marxa iniciatives com aquest concurs d’aparadors que crea un ambient especial i anima a comprar. Anime a tots els establiments a continuar explotant la seua creativitat, estic segur que com en edicions anteriors hi haurà vertaderes obres d’art”

Per últim recordar que podran participar en aquest concurs tots els comerços minoristes que ho desitgen, igual que els bars, cafeteries o restaurants. Els interessats podran inscriure’s per telèfon en la Regidoria de Comerç (965841300) o per e-mail (altea.comerci@cv.gva.es) fins al 25 de novembre de 2022 a les 14 hores.

Els aparadors seràn valorats per un jurat que passarà pels diferents establiments els dies 5 i 7 de desembre a partir de les 16:30h per a valorar els aparadors. Es valorarà la composició, l’harmonia i equilibri, es tindrà en compte la utilització de materials reciclats i l’originalitat. Destacar que els nogocis participants que abans del 26 de novembre, presenten una memòria del procés d’elaboració, comptaran amb un punt extra.