LES REGIDORIES DE COMERÇ I TURISME ANIMEN AL TEIXIT EMPRESARIAL ALTEÀ A PARTICIPAR DEL PROJECTE SICTED

Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, anima al sector empresarial local a que particpe de SICTED “un projecte de qualitat turística que es posarà en marxa a finals de febrer amb unes jornades formatives”

Comerç i Turisme han anunciat que per segon any consecutiu Altea participarà de SICTED un projecte, com ha explicat l’edil de Comerç “del que posem en marxa aquesta nova convocatòria perquè les empreses alteanes puguen optar al distintiu de qualitat promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme”.

De la Hoz ha remarcat que “el termini de presentació de sol·licituds per optar a estos distintius serà fins al divendres 18 de febrer i les entitats interessades poden formalitzar la seva incripció bé des de la mateixa regidoria de Comerç o igualment des de l’àrea de Turisme, a més després de la sol·licitud del distintiu es procedeix a participar en unes jornades formatives que començaran el proper mes de febrero”. 

”L’edil afig que “participar d’aquestes jornades pot ser més que beneficiós per a les empreses ja que poden aconseguir el distintiu SICTED que en la passada edició ja van obtindre 6 empreses locals, tenint en compte que aquest distintiu comporta la publicitat a nivell nacional que fa el Ministeri a la seua pàgina SICTED i també l’autonòmica de Turisme CV; a més d’optar a subvencions específiques de qualitat turística; comptar amb un assessor per a qüestions de millora de la qualitat i també en gestió empresarial. Uns avantages que no tenen cap cost per a l’empresa adherida o en procés d’adhesió”.

MIGUEL DE LA HOZ, EDIL DE COMERÇ, JUNT A LA REGIDORA DE TURISME, XELO GONZÁLEZ, EN LA RECENT EDICIÓ DE FITUR

Pels motius enumerats per Miguel De la Hoz, tant el propi edil com la regidora de Turisme, Xelo González, coincideixen al afirmar “Creiem que formar part d’este projecte és una molt bona oportunitat per als nostres establiments de millora de la qualitat i us animem a participar-hi. Per inscriure’s o qualsevol dubte, els interessats poden adreçar-se tant al departament de Turisme com al de Comerç”

SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques que es gestiona des de la Secretaria d’Estat de Turisme i que compta amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i Turisme CV; basat en la implantació dels manuals de bones pràctiques SICTED per part dels establiments i serveis turístics de la destinació. Els manuals marquen uns requisits mínims que han de complir tots aquells que vulguen obtenir la distinció SICTED.

SICTED advoca per assolir un nivell de qualitat homogeni en els serveis ofertats a les destinacions turítiques aglutinant establiments i serveis turístics de fins a 36 oficis o categories diferents (hotels, càmpings, bars, restaurants, comerços, policia, Tourist Info, etcètera) per millorar tant l’experiència com la satisfacció del turista que ens visita.