L’EDIL MIGUEL DE LA HOZ PRESENTA UNA NOVA CAMPANYA DEL “BO ESCOLAR” QUE ES POSA EN MARXA UN ANY MÉS DES DE LA REGIDORIA DE COMERÇ

Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, ha presentat una nova edició de la campanya del “Bo escolar” a la que Joventut es suma  amb el sorteig de 2 premis entre els universitaris que participen. 

El regidor Miguel de la Hoz ha anunciat una nova posada en marxa de la campanya de promoció del comerç local i ajuda a les famílies amb motiu de l’inici de curs escolar i que consta del sorteig de 8 bons valorats en 200€ cadascun “enguany anem a sortejar 8 bons, augmentat la quantitat respecte a anys anterios per a que més famílies puguen beneficiar-se d’aquests vals de 200€”. 

Aquesta camapnya estarà vigent del 25 d’agost al 30 de setembre i com ha remarcat l’edil “amb aquestes campanyes des de la regodria pretenem donar suport i difusió al comerç local però també ajudar a les famílies en la gran desepesa que suposa l’inici del curs escolar ja que es pot participar amb tiquets de compra de material relacionat amb l’inici de l’activitat escolar, tal com roba, sabates, llibres, material esportiu i material escolar, ulleres i lents de contacte”.

Miguel de la Hoz també ha remarcat que “el lliurament de tiquets es durà a terme en el departament de Comerç, planta baixa de l’Ajuntament. Per cada justificant de 30€ es lliurarà una participació. Són acumulables els d’un mateix comerç a partir de 10€ i el màxim de participacions per una compra seran 3”. A més afegia que “els guanyadors del sorteig, que el proper 6 d’octubre es farà a Ràdio Altea com ve sent habitual,  tindran 10 dies per recollir els premis”.

El regidor de l’àrea de Comerç ha volgut informar que “als guanyadors del sorteig se’ls donarà un passaport comercial en el qual quedarà anotada la compra que realitzen en el comerç alteà fins arribar als 200€ del premi. Una vegada completat el passaport deuran presentar-lo a la regidoria de Comerç per a la seua comprovació i posterior ingrés del premi en el seu compte bancari”.

Per últim, Miguel de la Hoz, ha animat a participar en aquesta campanya “anime a tothom a participar d’aquesta campanya que des de la regidoria de Comerç posem en marxa i que cada any té més participants”