LA REGIDORIA DE JOVENTUT PRESENTA LA 8ena EDICIÓ DEL CURS GRATUÏT DE PRIMERS AUXILIS DIRIGIT A JOVES DE 16 A 30 ANYS

Marta Lloret, edil de Joventut, ha presentat una nova edició del curs de Primers Auxilis que està destinat a joves que tinguen entre 16 i 30 anys i que tindrà lloc el proper 18 de setembre

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha presentat una nova edició del Curs de Primers Auxilis dirigit a joves de 16 a 30 anys  “tornem a posar en marxa el curs de Primers Auxilisen la seva huitena edició i que tants èxits recull. Un curset que compta amb la col·laboració de Creu Roja Alteai amb el que donem l’oportunitat als més joves de poder participar del mateix ja que en les anteriors edicions havia hagut aspirants que no van poder realitzar el curs degut a l’aforament dels mateixos, per aixó ara tenen l’ocasió de poder participar “ ha destacat l’edil .

Marta Lloret ha volgut destacar que “aquest curs, com es habitual, és totalment gratuït i compta amb certificació oficial. Vull recalcar que les places són limitades i acceptades per ordre d’inscripció, per aixó recomane als que estiguen interessats o interessades en formalitzar la seva inscripción quan més prompte millor” Lloret ha afegit que “el curset s’impartirà en la seu de Creu Roja d’Altea, el dia 18 de setembre, de 09.00 a 14.00 hores, les persones interessades hauran de fer arribar la seua sol·licitud a joventut@altea.es o al 627 47 20 83”. 

Per últim la regidora de Joventut ha manifestat que  “des de la regidoria de Joventut continuem apostant per la formació no formal perquè els i les joves d’Altea tinguen una major varietat de titulacions al seu curriculum vitae. Per aquesta raó, i perquè som el present i el futur, hem d’estar preparats per a qualsevol situació d’emergència. Per aixó anime als nostres joves a participar d’aquest curs gratuït que de tanta utilitat pot ser en qualsevol moment”.