LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ PRESENTA L’OFERTA DE FORMACIÓ DE L’ESCOLA D’ADULTS FPA ALGAR

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez Barber, ha donat a conéixer l’oferta de formació de l’FPA Algar per aquest curs 2021/2022, el plaç de matriculació serà del 2 al 15 de setembre

Vicenta Pérez, edil d’Educació, ha presentat  l’oferta formativa per a adults programada per al curs escolar 2021/2022 que s’iniciarà en unes setmanes, un curs que tal com ha dit la regidora “ les àrees es divideixen en funció del nivell i capacitats de cada participant. A més comptem amb una programació que recull una formació bàsica, que comprén alfabetització, neolectors i educació de base; un curs per als interessats en l’ensenyament secundari (nivell 1 i 2); el ‘Programa G’, que recull les competències clau de nivell 2 (Labora); la preparació per a la prova d’accés a cicle formatiu superior i cursos d’informàtica de nivell 1, 2 i 3 de competències digitals”.

També cal destacar, com ha afegot la pròpia edil “el catàleg inclou tres cursos d’idiomes: preparació per a les proves de valencià de la JQCV (nivells A1/A2, B1, C1 i C2), anglés (nivells A1, A2 i B1) i castellà per a estrangers (nivells A1, A2 i B1)”.

Vicenta Pérez ha afirmat que “tractem d’ofeir la màxima qualitat i posem en marxa nous cursos com el d’iniciació a la programació i a la robòtica, així com dos més d’ofimàtica (nivells I i II) que inclou coneixements de Word, Excel i PowerPoint”

Recordar que la matrícula té un preu de 30 € i que el plaç per a formalitzar-la és del 2 al 15 de setembre, els interessats s’han de dirigir al Centre Públic d’FPA Algar en Camí de l’Institut o bé telefonar al 966 88 58 18 o 627 47 74 84 en horaris de dilluns a divendres d’11:30 a 13:30 hores i dimarts de 19:30 a 21 hores.

Per últim, Vicenta Pérez Barber, remarca que  “les places són limitades, per la qual cosa els interessats hauran de formalitzar la seva sol.licitud com més prompte millor. Els grups i horaris es conformaran en funció de les sol·licituds”.