JOVENTUT ANUNCIA QUE EL II FÒRUM JOVE ES CELEBRARÀ A ALTEA EL PRÒXIM 27 D’AGOST

La regidoria de Joventut, Marta Lloret, ha anunciat que el divendres 27 d’agost el Centre Juvenil d’Altea acollirà la celebració del II Fòrum Jove

Marta Lloret, edil de Joventut ha anunciat la celebració del Segon Fòrum Jove per al 27 d’agost destacant que “el Fòrum Jove és un òrgan de participació juvenil en el qual es debaten i proposen idees per millorar les polítiques públiques en matèria de Joventut. I el motiu de convocar processos participatius en la programació juvenil naix de l’estratègia integrada en el I Pla Jove d’Altea aprovat este any 2021”.

A més la regidora ha volgut reamarcar la importàcia del Pla Jove afegint que “en el document del Pla Jove es va fer especial èmfasi en la necessitat d’incorporar gradualment propostes consensuades amb la ciutadania jove. És per això que la metodologia Fòrum Jove, proposada per l’IVAJ, s’ha consolidat com un mecanisme dinàmic i divertit en el qual la joventut pot aportar el seu punt de vista donant la importància que mereix a la joventut del nostre municipi ja que mitjançant el Fòrum Jove poden participar activament en el desenvolupament social alteà proposant-se milers d’opcions que es puguen dur a terme, ja siga des de la pròpia regidoria o a través d’altres mecanismes».

Lloret ha explicat el procés del Fòrum Jove on ha destacat que “la iniciativa comptarà amb la direcció de l’empresa d’investigació social Likert per dinamitzar, dirigir i recollir les propostes d’este procés participatiu perquè volem que la joventut participe plenament ja que és un deure com a ciutadans el poder participar de manera activa en la vida pública. A més un dels punts principals a tractar és l’oci i com la joventut vol passar el seu temps lliure ja que és un dels grans interessos per part dels nostres joves”.

Marta Lloret, regidora d’Educació d’Altea

Marta Lloret ha animat a la participació destacant que “espere que els i les joves s’animen a participar del Fòrum Jove perquè és necessari comptar amb elles i ells per transformar el nostre municipi en l’Altea que la joventut vol i necessita, els qui estiguen interessats poden demanar información o bé formalitzar la seva inscripció al mail joventut@altea.es o telefonant al 627 472 083”.

La regidora de Joventut també ha volgut mostrar la seva satisfacció de poder dur a terme el que és ja el II Fòrum Jove d’Altea “com a regidora de Joventut, estic molt orgullosa que la gent jove seguisca participant en les diferents activitats i accions que proposem, de les que moltes ja són idea d’elles i ells mateixos. Esperem continuar treballant de forma conjunta amb la població juvenil i que ells i elles tinguen el poder de decidir en este II Fòrum Jove, indicant quin és l’oci pel qual aposten, quines idees volen portar endavant i, fins i tot, si tenen projectes en els que puguem ajudar. Que no tinguen cap dubte en que estarem al seu costat i posarem els recursos que ens siga possible per ajudar”.