BENESTAR SOCIAL I INFRAESTRUCTURES POSEN EN MARXA EL PLA D’OCUPACIÓ 2021

El regidor de Benestar Social, José Luís León, presenta junt al edil d’Infraestructures Diego Zaragozí, el Pal d’Ocupació 2021 que ofertarà 40 places de treball temporal

José Luís León Gascón, regidor de Benestar Social, i Diego Zaragozí, regidor d’Infraestructures, han informat de la posada en marxa del Pla d’Ocupació tal com ha detallat José Luís León “des de l’Ajuntament alteà posem en marxa el Pla d’Ocupació Municipal que donarà feina a un total de 40 persones durant 2 mesos”. A més d’edil de Benestar Social afegia que “som molt conscients que una de les situacions més preocupants de la societat és la falta d’ocupació laboral que es suma a la crisi sanitària que a més ha agravat la situación económica i laboral de moltes famílies. Per aquest motiu invertirem 80.000€  en generar llocs directes a l’Empresa Pública de Desenvolupament Local”.

El regidor de l’àrea de Benestar Social ha volgut remarcar que “aquest Pla d’Ocupació té un marcat carácter social al tindre en compte principalment les circumstàncies tant econòmiques com sociofamiliars dels sol.licitants, pel que pretenem que estos llocs de treball siguen de suport per a les famílies que més ho necessiten”. 

El regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí, per la seva part  ha especificat que “en aquest Pla d’Ocupació els llocs a cobrir seran d’operari de manteniment, serveis múltiples i auxiliars de serveis assistencials”. A més ha afirmat que “ ofertem un total de 40 places temporals a temps parcial i amb una durada màxima de dos mesos. A més, inclou la reserva de places específiques per a persones que acrediten tenir qualsevol tipus de discapacitat, incloent la intel·lectual”.

Cal destacar que a partir de demà divendres, 13 d’agost, les persones interessades a participar en este nou Pla d’Ocupació Municipal podran conèixer els detalls de les bases a través del portal digital de l’Ajuntament a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o el Centre Social.

La presentació de sol·licituds romandrà oberta durant 15 dies hàbils a partir de demà divendres 13 d’agost de 2021 i esta haurà de presentar-se signada i degudament complimentada a les oficines d’Atenció a l’Ciutadà, OAC, planta baixa de l’Ajuntament o a la seu electrònica de l’Ajuntament.