LA REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL SUBVENCIONA AMB 2.500€ LES ACTIVITATS DE L’ASSOCIACIÓ “ANÉMONA”

José Luís León Gascón, edil de Benestar Social, ha informat que l’àrea que presieix subvencionarà amb 2.500€ a l’entitat de lluita contra el cáncer de mama“Anémona”

La regidoria de Benestar Social que encapçala José Luís León Gascón y l’associació de lluita contra el cáncer de mama “Anémona” que presideix María Botella, han signat un nou conveni per subvencionar les activitats que des d’aquesta associació s’organitzen tal com ha informat el propi regidor “des de Benestar Social anem a donar 2.500€ a l’entitat Anémona. Aquest acord és fruit de la renunió que fa uns dies vaig mantindre amb la presidenta d’ esta associació mitjançant la qual s’atorga aquesta quantitat per donar suport a les diferents activitats que realitzen que són de gran importància i ajuda a moltes dones i a les seves famílies, per aixó hem augmentat la quantitat de la suvenció respecte a anys anteriors”.

Tal com ha detallat el regidor “aquesta ajuda va dirigida a informar i donar suport les dones  afectades per la malaltia però també es destina a  les seues famílies i es fa de diferents maneres com per exemple, proporcionant-los ajuda psicològica o organitzant xerrades i col·loquis de temes directament relacionats amb el càncer. En definitiva, estant al costat de les persones que ho pateixen tant directa com indirectament”.

Segons els detalls aportats per l’edil, durant la reunió s’abordava el tema de la ja tradicional March Solidària per Altea, l’edició 2020 no va poder realizar-se i en este 2021 s’ha apostat per mantenir la prudència davant d’un acte multitudinari com el que ja s’ha convertit esta marxa.

Un dels actes de més renom que s’organitzen des d’Anémona és la marxa solidària que por motius de la crisi sanitària no s’ha pogut realitzar i de la que José Luís León Gascón ha afirmat el següent: “la marxa solidària és una manera important de donar veu a totes les persones i famílies que a causa de la malaltia han de passar per tràmits de salut importants en les seues motiu pel que com en cada edició Altea es solidaritza i intenta conscienciar la població sobre esta malaltia i la importància de la prevenció i detecció precoç”. L’edil ha afegit que “el proper 19 d’octubre, Dia Internacional del Càncer de Mama, es penjarà un llaç rosa de grans dimensions a la façana de l’Ajuntament i s’il·luminarà la façana d’este color mostrant el nostre suport tant a Anémona com a qui pateix aquesta malaltia”.

José Luís León Gascón, regidor de Benestar Social d’Altea, acompanyat de la presidenta d’Anémona, María Botella.

 Maria Botella, presidenta de l’associació, qui també ha estat present en la compareixença amb els mitjans de comunicació ha volgut destacar  que “el proper 2022 serà un any veritablement important per a elles i les associades ja que Anémona complirà 20 anys com a associació comarcal un fet que ens ompli d’orgull i ganes de seguir treballant”. A més ha remarcat la bona relació amb la nostra localitat “Altea sempre ens ha acollit molt bé i volem que siguen participes del nostre aniversari amb una gran marxa solidària i esdeveniments que encara estan per decidir”.

Per últim José Luis León Gascón avançava que “en breu es reprendran les activitats presencials al Centre Social d’Altea dirigides a les usuàries i les seues famílies que així ho desitgen. Activitats que, a través de la Psicòloga de l’associació, ajuden, sociabilitzen i donaran suport directe a les mateixes”.