AQUEST DIMARTS ARRIBA A BELLAGUARDA DE CINE «LA GATA ESPIA»

🤩Si vols divertir-te de veritat vine aquest 📍dimarts a les 21,30 hores a la plaça de la Cantereria a gaudir d’una 🎥nova projecció de Bellaguarda de Cine, el cicle de cinema en valencià per a tota la família, on podràs gaudir de la pel.lícula 🐱🕵️ “LA GATA ESPIA”.

La protagonista de LA GATA ESPIA és🧐 l’Agent 00-Cat, Marnie, una divertida 😸gata domèstica, molt volguda 😻per la seua família, que mai ha eixit de la seua casa. Encara que és molt curiosa, l’única cosa que coneix del món és el que ha vist per 📺televisió i creu que totes les històries que apareixen en la pantalla són reals. Admirant les grans aventures que els passen als protagonistes de les pel·lícules, Marnie desitja viure una pròpia i allunyar-se de la seua rutina: dormir, menjar, tornar a dormir…. 😠😿Un dia, el germanastre de la seua propietària, que vol desfer-se de Marnie, decideix assignar-li una important 🕵️missió, que la portarà al món exterior però durant el viatge, la caixa on viatjava Marnie, es queda “accidentalment” abandonada enmig d’una carretera deserta. Encara que no coneix el món, 🐱Marnie es proposa complir la missió.

😂Vine a riure sense parar i a descobrir els misteris que et proposa LA GATA ESPIA 🐱🕵️a Bellaguarda de Cine a la plaça de la Cantereria i amb entrada gratuïta però amb 😷aforament limitat per complir amb les normes contra la Covid-19, a més es recomana l’ús de la mascareta.👍Vos esperem per passar una bona estona amb una bona pel.lícula i amb la millor companyia a 🎥Bellaguarda de Cine