LA REGIDORIA DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA PRESENTA UNA NOVA EDICIÓ DE BELLAGUARDA DE CINE

Marta Lloret, regidora de Normalització Lingüística, presenta el cartell de pel.lícules de la nova edició de Bellaguarda de Cine que torna a la plaça de La Cantereria

Marta Lloret, edil de Normalització Lingüísica, ha presentat una nova edició del cicle de cinema familiar Bellaguarda de Cine «el dimarts, 12 de juliol, arrancarà una edició més de Bellaguarda de Cine, el cicle de cinema en valencià que torna a la plaça de la Cantereria, al barri de Bellaguarda degut a seguir amb el protcol sanitari canviara de lloc per poder mantindre la distància amb el mateix número de cadires. Una sessió que acollirà cada dimarts, des del 12 de juliol al 16 d’agost, a les 21.30 hores una nova projecció, totes de manera gratuïta».

La regidora de Normalizació Ligüística junt a la Tècnica del departament, Esther Morales, presentant Bellaguarda de Cine

Com ha detallat la regidora «dl dimarts, 12 de juliol, es podrà gaudir de Els Croods: una nova era. El dimarts 19 de juliol, arriba a la Cantereria el film Trolls 2: gira mundial. El dia 26 de juliol es representarà Trasto, de la mansió al carrer. La programació del mes d’agost reuneix els films: Ups! On està Noe?, el dia 2 d’agost; El genet del drac, el dia 9 d’agost. El cicle de cinema finalitzarà el dia 16 d’agost amb la representació de Peter rabbit 2: a la fugida, una producció dels Estats Units. Un cicle de pel.lícules pensades per a que tot el públic puga gaudir-les ja que Bellaguarda de Cine està consolidada com una de les activitats més esperades de l’estiu».

Marta Lloret ha convidat les famílies d’Altea i voltants de la comarca a gaudir d’aquesta iniciativa que ofereix una variada programació cinematogràfica, destinada a un públic familiar, en un entorn emblemàtic del municipi com és la plaça de la Cantereria, al costat de la Torreta del barri de Bellaguarda «anem a disfrutar molt de les nits estiuenques dels dimarts a Altea, amb el cinema i la companyia pel que vos esperem a totes i a tots».