LA REGIDORIA DE JOVENTUT POSA EN MARXA UN NOU ESDEVENIMENT, UNES JORNADES D’OCI CULTURAL AQUEST DISSABTE DIA 20 AL CENTRE JUVENIN

El Centre Juvenil acollirà aquest dissabte des de les 10:00 del matí unes Jornades d’Oci Cultural a les que «totes i tots els joves estan convidats a participar» com ha dit la regidora de l’àrea Marta Lloret

Aquest dissbte el Centre Juvenil albergarà unes jornades d’oci cultural que com ha detallat la regidora de Joventut «van dirigides a públic infantil i adolescent que podran gaudir de 10 del matí fins a les 22 hores d’aquest dissabte de diferents activitats que inclouen tornejos, demostracions i estands de venda». A més Marta Lloret destaca que “durant tot el dia, en la primera planta de l’edifici se celebrarà un torneig del popular bloodbowl, un joc de miniatures de Warhammer basat en el futbol americà. Al mateix temps, en la planta baixa tindrem demostracions de jocs de taula durant tot el dia, una àmplia ludoteca de l’Associació Drac amb novetats en el sector i una sala dedicada al joc de rol amb sessions diferenciades per a xiquets i joves”.

«Una programació més que variada» com afirma Lloret, «de la que podriem destacar dins de la programació infantil, a les 12 hores donarà inici un torneig de pitchcar, un joc de xapes que emula carreres de cotxes pensat per als més xicotets, concretament han de tindre entre 3 i 10 anys. A la vesprada, i per a públic en general, es duran a terme dos tornejos més. El primer, un Eurogame lleuger; i un altre de Plaskk, un joc d’habilitat de futbol».

Marta Lloret anima a visitar l’espai i participar de les activitats, ja que “l’última edició de 2019 va tindre molt d’èxit. Van vindre moltíssimes famílies a compartir temps, espai i jocs. Pensem que és una activitat perfecta per a passar-ho bé en família o amb amics des d’un oci saludable, divertit i educatiu” a més ha volgut remarcar que «es compliran totes les mesures sanitàries vigentes contra la Covid-19»