LA REGIDORIA DE JOVENTUT, JUNT A CREU ROJA, POSA EN MARXA LA SISENA EDICIÓ DEL CURS DE PRIMERS AUXILIS PER A JOVES

Marta Lloret, edil de Joventut, informa de la posada en marxa de la sisena edició del curs gratuït de Primers Auxilis dirigit a joves de 16 a 30 anys

Marta Lloret,edil de Jovenetut, ha informat de la que ja és sisena edició del Curs de Primers Auxilis que es realitza junt a l’entitat Creu Roja «Aquest curs per a joves de 16 a 30 anys ha tingut tan bona acollida i participació durant les anteriors convocatòries que hem preparat una nova edició que serà el pròxim 29 de maig tenint així una edició al mes».

La regidora de l’àrea ha destacat que «aquest curs és totalment gratuït i compta amb certificació oficial. Com en les edicions anterios s’impartirà en la seu de Creu Roja d’Altea, el dia 29 de maig, en horari de 09:00 a 14:00 hores i es compliran totes les mesures sanitàries anti Covid-19».

Marta Lloret també ha destacat que «les places són limitades i acceptades per ordre d’inscripció. No obstant això, es tindran en compte els noms en llista d’espera per si hi hagués cap baixa o per tindre’ls en compte a la següent edició. Les persones interessades a participar hauran de fer arribar la seua sol·licitud al correu electrònic de joventut@altea.es o per telèfon al 627 47 20 83″.

Per últim l’edil de Joventut ha volgut resaltar la importància d’aquest curs al temps que resalta la posició esencial dels i les joves a la societat “per a la Regidoria de Joventut i per a mi, personalment, és un curs molt important per l’homologació posterior i perquè demostrem, una vegada més, que els i les joves som el present i futur, estem al costat de la gent i seguirem estant en l’àmbit sanitari”.