EL REGIDOR DE COMERÇ, MIGUEL DE LA HOZ, PRESENT A FITUR

Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, està present a FITUR per donar suport i promoció al teixit hostaler i comercial alteà

La Gastronomia d’Altea protagonista en Fitur
El regidor de Comerç d’Altea, Miguel de la Hoz s’ha desplaçat aquesta setmana fins a la Fira Internacional de Madrid per a promocionar el comerç local i la gastronomia. Segons ha explicat l’edil «FITUR és una cita fonamental per a presentar el distintiu «Altea gastronòmica» i les tres jornades gastronòmiques que celebrem en el nostre municipi».Per a això aquest 2021 li la Regidoria de Comerç ha editat un fullet «molt atractiu, en el qual a més de donar a conéixer als nostres visitants les nostres cites gastronòmiques, també es trobaran diverses receptes típiques d’Altea» ha explicat De la Hoz.
Cal ressaltar que Altea compta amb tres cites gastronòmics destacades i diferenciades per les seues peculiaritats com són «El Plat de Calent», «La Ruta de la Tapa «, que tindrà lloc del 28 de maig al 6 de juny  i «La Cuina de les Barques» que es desenvoluparà al novembre.

Miguel de la Hoz ha explicat que «en aquesta atípica edició de FITUR, l’estand d’Altea s’ha adaptat a la situació sanitària i comptem amb material completament digitalitzat: un fullet informatiu sobre l’oferta gastronòmica del municipi que els visitants poden consultar mitjançant un codi QR. Volem que tots els nostres potencials visitants coneguen de primera mà la gran riquesa gastronòmica que tenim a Altea. I és que el turisme gastronòmic, s’ha convertit sens dubte en un dels principals atractius del nostre poble» va concloure l’edil.