LA REGIDORIA DE FESTES, ENCAPÇALADA PER MARTA LLORET, PRESENTA LA SEVA NOVA IMATGE

La regidora de Festes, Marta Lloret, ha presentat la nova imatge i nous canals de comunicació en xarxes socials que acompanyaran a aquesta àrea

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per Marta Lloret, ha creat un nou logotip que identifica l’àrea de Festes de la localitat. La regidora ha explicat que també s’ha creat un nou perfil en xarxes socials @festes.altea (Instagram) amb l’objectiu de mostrar les activitats i informacions del món fester d’Altea, tant passades com futures i fer-les més accessibles a tota la població.

Segons Marta Lloret, amb el naixement de la nova imatge i d’aquestes noves eines digitals “volem incrementar els canals de comunicació i aconseguir que totes les nostres festes tinguen una major visibilitat a tot el món”.

L’edil de Festes alteana ha explicat que durant aquests passats mesos “hem mantingut reunions amb totes les associacions de totes les festes de barri, així com de les Festes Majors d’Altea i d’Altea la Vella. A tots ells se’ls ha mostrat la nova imatge i se’ls ha fet lliurament de diferent material amb el nou logotip”.

Lloret va destacar que “s’ha volgut fer un logotip que englobe a totes les festes que tenim a Altea i per això s’ha triat el castell de focs artificials i la nostra cúpula, que és el que ens uneix a tots”.

L’edil va manifestar que «l’any passat no vam poder celebrar cap festa a causa de la situació sanitària i, per això, hem volgut elaborar aquest xicotet detall per a les associacions. Almenys que les nostres celebracions tingueren una mica de visibilitat a través del nou logotip».

Des de la Regidoria de Festes d’Altea s’està treballant «perquè quan això passe i la situació sanitària ho permeta, tornem a celebrar les nostres tradicions.», conclou Marta Lloret.