ALTEA APROVA EL SEU PRIMER PLA MUNICIPAL DE JOVENTUT GESTIONAT DES DE LA REGIDORIA DE JOVENTUT

Marta Lloret, regidora de Joventut, mostra la seva satisfacció davant la aprvació del primer Pla Jove: “en el PSOE d’Altea creiem en la joventut i estem disposats a apostar-ho tot per elles i ells”

Per primera vegada, Altea compta amb un Pla Municipal de Joventut. Aquest dijous s’aprovava el document definitiu en la sessió plenària del mes de maig, gràcies a la majoria de l’Equip de Govern, ja que el PP s’ha abstingut en la votació.
La regidora de Joventut, Marta Lloret es mostrava molt satisfeta ja que “Altea per primera vegada compta amb un Pla oficial realitzat per i per als i les joves de la nostra localitat”.
Lloret va destacar que “es tracta d’un document que recull les problemàtiques, les necessitats i les inquietuds dels i les joves del municipi i també les possibles solucions que se li estan donant”. Un Pla que es desenvoluparà fins a 2023.
Lloret va assenyalar que “en el PSOE d’Altea creiem en la joventut i si que estem disposats a apostar-lo tot per elles i ells. Així que no es dubte ni un moment en què treballem fermament i pas a pas per a aconseguir una Altea millor per a la joventut”.
En aquest I Pla de Joventut d’Altea (2020-2023), s’han recollit les opinions dels joves, mitjançant enquestes realitzades en els perfils de la Regidoria, en les xarxes socials, així com les aportacions dels diferents professionals i agents implicats.
L’edil ha manifestat que gràcies a aquest Pla es tractaran “temes que són fonamentals per als joves com a transports, activitats d’oci i temps lliure, ocupació i formació juvenil, igualtat de gènere, participació juvenil, informació juvenil, esport, salut i serveis socials, promoció artística i personal, habitatge i emancipació entre altres demandes”.
Marta Lloret va afirmar que “des del PSOE de *Ältea creiem de manera incansable i incondicional en aquestes polítiques socials, que ajudaren els joves a aportar a la societat en el present i també a créixer en el futur. Som i som ací actualment, ara mateix, no volem esperar a arribar als 30 anys per a veure si tot anirà millor. La precarietat laboral seguirà si no ho posem remei des de la base, Continuarem treballant per a implantar aquest Pla a Altea perquè sabem que queda molt per fer” .
“Per tant – destaca la regidora- gràcies a aquest Pla s’abordaran els problemes i manques que existeixen en l’actualitat i es determinaran les accions necessàries per a donar-los resposta”.
“Des del Departament de Joventut sempre hem treballat per a poder solucionar les reivindicacions dels i les joves d’Altea. Ara comptem amb un suport oficial que ens dona més eines per a poder solucionar el màxim d’assumptes que ens han plantejat els i les joves, d’ací al 2023”
I és que,va matisar, “els joves no sols volen ser informats dels plans de polítiques públiques, volen dissenyar-los, prendre les decisions i ésser el vehicle que les implemente. Com a joves volen tindre un rol actiu en tots els nivells de presa de decisions”.
Marta Lloret ha volgut recordar que “el seu espai és el Centre Cultural Juvenil d’Altea. A més en tot moment estic a la disposició dels joves en el telèfon 627472083 o en el 965841300. També poden enviar un correu electrònic a mlloret@altea.es o a joventut@altea.es o un whatsapp al número de telèfon 661689083”.