EL REGIDOR DE BENESTAR ANIMAL, JOSÉ LUÍS LEÓN GASCÓN, INICIA LES ACCIONS EN FORMACIÓ EN DRET ANIMAL

José Luís León Gascón, al front de Benestar Animal, ha informat de l’inici de les accions en formació en Dret Animal per poder donar un millor suport des d’aquesta regidoria

José Luis León Gascón,edil de Benestar Animal, ha iniciat accions de formació en Dret Animal per al personal del departament “hem posat en marxa un procés de formació interna en matèria de protecció dels animals de la mà del despatx Aboganimal, format per advocats especialistes en Dret Animal a més s’ha obert l’assistència a algunes de les entitats animalistes del municipi responsables del programa CER. En concret han tingut participació les associacions Som Gos i Bigatos amb les que treballem estretament».

D’un altra part l’advocat Eloi Sarrió, director del despatx Aboganimal i també present en aquestes jornades, ha centrat la seva intervenció en les bones pràctiques a desenvolupar i millorar per l’Administració Local de cara a implantar polítiques animalistes més eficaços destacant que «amb l’esforç i coneiximent més profund de la societat es com es pot avançar en la cura i protecció dels animals i dels seus drets».

José Luis León Gascón s’ha mostrat més que satisfet per aquest fet de formació en Dret Animal afirmant que “ens congratulem de poder iniciar esta formació, tenim molta voluntat en posseir totes les eines al nostre abast per procurar a tots els animals del municipi d’Altea la millor protecció i cura possible. Associacions i regidoria donem així passos cap endavant marcant objectius en comú i desenvolupant projectes perquè la localitat alteana tinga una convivència animal de màxim respecte als seus veïns i veïnes”.

El propi regidor de Benestar Animal recorda que hi ha en vigor una ordenança municipal aprovada, BOP Nº117 de data 22.02.2010, que tots els alteans amb animals de companyia i altres, haurien de conèixer i que es pot consultar al ser pública.