AVUI HA TINGUT LLOC L’ENTREGA DE PREMIS A L’ESFORÇ ACADÈMIC QUE S’ATORGUEN MITJANÇANT LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ

Avui ha tingut l’acte d’entrega dels Premis a l’Esforç Acadèmic que es realitza mitjançant la regidoria d’Educació i des del Consell de Xiquets i Xiquetes i Conselles Escolars

Avui té lloc l’entrega de Premis a l’ Esforç Acadèmic del curs 2019/2021 que s’atorga des de la Regidoria d’Educació encapçalada per Vicenta Pérez Barber.

Uns premis que sorgien d’una proposta del Consell de Xiquets I Xiquetes que volien que també es reconeguera l’esforç i implicació per part de l’alumnat, ja que estàn vigents el premis d’Excel.lència Acadèmica i es pretenia que també es premiara a l’esforç i superació que tan important és en la vida acadèmica.

L’acte ha estat conduït per la regidora de l’àrea, Vicenta Pérez Barber, qui ha destacat el treball dels centres educatius i consells escolars així com del Consell de Xiquets i Xiquetes. L’edil també ha felicitat als guardonats i guardonades destacant eixa constància i superació que els ha fet mereixedors i mereixedores d’aquest premi.

Els guanyador i guanyadores d’aquets premis han sigut: Carla Gregori Mas del CEIP Altea la Vella, Maria Ruíz-Orejón Giner del CEIP Blanquinal, Vega Zoroa Domingo del CEIP Garganes, Llibertat Peiró Miralles del CEIP L’Olla, O. B. del CEIP Les Rotes, Carlota Arzúa Alonso del IES Altaia i a Suman Lamichhane del IES Bellaguarda als qui volem donar l’enhorabona per aquest merescut guardó