LA REGIDORIA DE COMERÇ IMPULSA UN NOU LOGO PER AL MERCAT MUNICIPAL

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, ha presentat el nou logo impulsat per aquest àrea per donar a conèixer encara més i promocionar el nostre Mercat Municipal

Miguel de la Hoz, edil de Comerç, junt als memebres de l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal han presentat el nou logotip que la regidoria ha impulsat per a ser la imatge del Mercat Municipal tal com ha l’edil, “este nou logo és el primer pas d’una campanya de promoció del Mercat Municipal per la qual l’Ajuntament ha apostat per revitalitzar les vendes en el mateix i adaptar la seua identitat als temps que corren. El logo, obra de Pau Urios, reflecteix la modernització d’este, adaptant-se als nous temps, així com la diversitat de productes i serveis que ofereix el Mercat ja que en el mateix podem diferènciar els productes que trobem al nostre merat formant una M de mercat, ja que és la denominació per la qual se li coneix tradicionalment i en el qual es pot trobar carns, peixos, fruita, congelats, begudes i una llarga llista dels productes més variats dins d’una imatge plena de colors i de llum”.

D’un altra pert dir que el loga ha sigut dissenyat per Pau Urios qui ha afirmat que , “un mercat com el d’Altea és un lloc en el qual podem trobar una gran varietat de colors, formes, sons, aromes i persones. Amb esta explosió d’elements i sensacions s’ha creat el símbol de la nova identitat visual del mercat i les seues aplicacions. a més, un mercat és una unió de sorolls, colors, productes i, en definitiva, comerciants que, baix un mateix sostre, ofereixen una autèntica experiència per als nostres sentits. Per a la nova marca s’ha fet servir una tipografia amb serifa que transmet la història i tradició d’un mercat, creat el 1972, que vol actualitzar-se als nous temps, sense oblidar les seues arrels “.

Per la seua banda, l’Associació de Concessionaris del Mercat ha volgut agrair a la regidoria de Comerç i al propi regidor la  tasca realitzada en pro de la promoció i el desenvolupament del mercat. “Li donem les gràcies no només com concessionaris, perquè donar suport al mercat vol dir, no només donar suport al desenvolupament del comerç local, sinó donar suport al sector primari com a base per a la construcció d’una economia robusta”; ha declarat l’entitat.

La nova imatge del Mercat es plasmarà en les xarxes socials d’ell mateix, gestionades per l’empresa alteana La Nau Creativa; a l’igual que es reflectirà en la impressió de vinils i marxandatge promoguts per la regidoria i en els quals s’està treballant.