LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ PRESENTA LA 4ª EDICIÓ DE LES JORNADES D’ORIENTACIÓ FORMATIVA “OTIENTA’T”

Vicenta Pérez, regidora d’Educació ha presentat la quarta edició de les jornades d’orientació formativa dirigides a l’alumnat de 4º d’ESO i Batxillerat “Orienta’t”

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, posa en marxa per quart any les jornades d’orientació formativa ORIENTA’T que com ella mateixa ha explicat “ aquestes jornades van dirigides principalment a l’alumnat dels IES del municipi. ORIENTA’T 2021 tindrà lloc els dies 1,2 i 3 de març i està dirigida a l’alumnat de 4º d’ESO i de Baxillerat dels IES Altaia i Bellaguarda” a més ha destacat que “La fira ORIENTA’T es un bon lloc on els estudiants que van a canviar de cicle poden informar-se de les opcions que tenen a la seua disposició”.

La responsable de l’àrea d’Educació afirma que  “l’objectiu de ORIENTA’T 2021 és oferir una ajuda especialitzada que oriente a tots els participants en la presa de decisions sobre el seu futur educatiu i profesional una vegada finalitzen els seus estudis secundaris o de batxillerat”.

Vicenta Pérez, qui ha volgut portar a terme aquestes jornades degut a la seva importància, ha remarcat que van a seguir-se totes les mesures sanitàries i per a una major prevenció s’han realitzat grans canvis dins de les mateixes com ha explicat “ enguany les jornades s’han planificat en cada un dels centres docents atenent als protocols de prevenció davant el COVID-19. Però igual que altres anys, s’oferirà un espai obert al públic en general destinat a l’orientació i la informació individualitzada. Serà a les  instal·lacions del Centre Cultural Juvenil, planta superior, en horari de 16.30h. a 19.00 h. els dies 1 i 2 de març 2021 amb cita prèvia. Esta s’haurà de demanar  al telèfon 678 813 259”.

ORIENTA’T està organitzat per l’àrea d’Educació  junt a les orientadores dels dos centres educatius de secundària i batxiller i la direcció dels dos instituts i que enguany porten a terme la que será la seva quarta edició.