LA REGIDORIA DE JOVENTUT POSA EN MARXA UNA SCAPE ROOM VIRTUAL DE CARA AL 8M AMB EL NOM «LA MUJER EN EL TIEMPO»

Marta Lloret, edil de Joventut, presenta la Scape Room virtual «La Mujer en el Tiempo» per celebrar el 8 de març, Dia de la Dona

La regidoria de Joventut, encapçalada per Marta Lloret, ha organitzat una escape room virtual amb el títol “La mujer en el tiempo” que com la edil detalla «es tracta d’una activitat que tracta de donar visibilitat a les dones rellevants i desconegudes i les seues fites ja que moltes vegades aquestes dones queden en l’oblid de la història».

Marta Lloret afirma que «encara que la temàtica és la mateixa que l’any anterior, que es va poder realitzar de manera presencial, esta edició compta amb nou contingut i noves proves pel que el tema principal són les dones a través dels temps però les proves i enigmes són totalment diferents».

Enguany degut a les restricción perl Covid la manera d’organitzar les activitats ha de ser totalment diferents, a peu d’aço Marta Lloret ha informat que «els participants s’han d’organitzar en grups de quatre amics o familiars entre 12 i 35 anys que, en el cas de no ser convivents, hauran de resoldre el joc mitjançant videotelefonada. L’activitat estarà disponible des de l’1 de març fins que es completen les places, limitades a 150 equips».

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha volgut destacar que “aquest any no podem deixar passar una data tan important com és esta i, si la situació no ens ho permet, ens adaptem. Demostrem que la joventut és responsable, que sabem la magnitud del problema que estem vivint i que lluitem per la crisi sanitària i per les desigualtats de la millor manera, complint les mesures de seguretat i sanitàries.” Així afegia la representant municipal de Joventut.

Per a poder consultar tota la informació o bé les inscripcions es pot visitar la web www.lamujeraltea.es