LA REGIDORIA DE COMERÇ ATORGA ELS PREMIS ALS ESTABLIMETS GUANYADORS DE “LA CUINA DE LES BARQUES”

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, ha donat a coneixer als premiats en l’actual edició de La Cuina de les Barques i que han sigut: El Cantó del Palasiet, Mallol i Bon Vent

 Aquesta setmana tenia lloc el lliurament dels premis als tres restaurants que més puntuació han obtingut en les jornades gastronòmiques “La Cuina de les Barques” que estan organitzades per la regidoria de Comerç. Uns guardons que com ha anunciat Miguel de la Hoz han recaigut en “El Cantó del Palasiet amb el primer premi; restaurant Mallol, amb un segon premi i el tercer premi ha sigut per al restaurant Bon Vent del Club Nàutic. Aquests establiments han sigut els mes votats pel comensals que han participat a aquesta edició gastronómica”.

L’edil de Comerç ha explicat que “estos premis s’atorguen tenint en compte el nombre de menús que ha servit cada participants i també la qualificació que els clients han fet de la seua oferta ja que són uns premis que estan avalats pel criteri dels clients participants en “La Ruta de les Barques” amb les seves votacions i puntuacions”.

Miguel De la Hoz ha ha agraït la participació de tots els restaurants en esta edició de La Cuina de les Barques al temps que ha felicitat als guanyadors destacant que “Aquesta és una edició especial de les jornades per la pandèmia vírica que travessem però malgrat la situación la valoració que fem d’aquest esdeveniment gastronòmic es molt  positiva ja que s’han servit 590 menús fet que demostra la gran participación de la gent”.

D’igual manera el regidor ha volgut donar les gràcies a: Borpe, Stepy, Cerveses Althaia, Cellers Sendra i Xocolates Clavileño, empreses col.laboradores en la present edició de “La Cuina de les Barques”´.

 Per últim, Miguel de la Hoz també ha informat del sorteig de premis als assistents  a “La Cuina de les Barques” que es va realitzar a Ràdio Altea informant que “han resultat guanyadors: s Paqui C. i Felisa B. amb dos premis de 100€ cadascun a gastar en el comerç local; Alejandro F. I Rosa R. amb dos lots de vi gentilesa de Borpe; Magda M. i Cristina M. qui rebran 2 packs de cervesa artesana Althaia; els 2 packs de vi de taronja Príncep d’Azahar gentilesa de Cellers Sendra han estat per A.Ş. H. i Ángel P; un pack de Productes Stepy que ha recaigut en A.Ş. Heinze i el menjar per a dues persones al restaurant guanyador, el Cantó del Palasiet, la gaudirà Azahara I”.