ALTEA S’UNEIX AL 25 N, DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Vicenta Pérez Barber, regidora d’Igualtat, dona a conèixer la campanya amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha informat de la campanya prevista per a avui 25 de novembre, amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

A les 12:00 hores del dia 25 de novembre, a les portes de l’Ajuntament d’Altea, es procedirà a la lectura d’un manifest guardant un minut de silenci per les víctimes de violència de gènere. A més, a manera de repulsa contra esta mena de violència, la façana del Consistori Municipal s’il·luminarà de color morat.

El Consell de Dones i Igualtat d’Altea aprovava en la seua última reunió invertir el destinat al 25-N a comprar aliments de primera necessitat i productes d’higiene. Així doncs, l’edil ha explicat que “així ho va fer constar l’Associació Mujeres con Voz que, a causa de l’augment de casos durant el confinament, ha atès a moltes dones en situació desfavorable. Pel que preferim prioritzar i invertir-ho en estos productes i reforçar les campanyes que es facen des de les altres administracions i institucions públiques”.

En este sentit, des de la Regidoria d’Igualtat s’ha organitzat una campanya informativa i de difusió en xarxes socials, en la qual es posa a la disposició de totes les persones, els principals números de telèfon d’interès.