La Mesa Comarcal de Coordinació Policial en matèria de Violència de Gènere es reuneix a Altea

La regidora d’Igualtat i Benestar Social, Anna Lanuza, que ha estat present en la reunió, ha donat la benvinguda al municipi als participants i ha volgut conéixer de primera mà el treball fet. Així mateix, la responsable municipal d’Igualtat ha agraït als Agents de les Unitats de Violència de Gènere el treball que fan diàriament en la protecció a les víctimes.

A més, Anna Lanuza ha recordat que «en l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea es disposa d’un servei específic de prevenció i atenció de la Violència de Gènere, integrat per una psicòloga, una treballadora social i una advocada. Servei des del qual es proporciona una atenció i intervenció integral a les víctimes; tant des de la perspectiva social i psicològica, com a jurídica, oferint a les víctimes el suport, orientació, acompanyament i tractament durant tot el procés i sempre amb l’objectiu final que passen de ser considerades víctimes a supervivents de la violència de gènere».

Com a màxima responsable de l’àrea d’Igualtat a Altea, l’edil ha subratllat que el departament treballa diàriament per a prevenir i erradicar aquesta xacra social, des de la informació, sensibilització, formació, orientació i educació en valors.

Cal recordar que el telèfon d’informació i atenció a les víctimes de violència de gènere és el 016.