Altea rep una subvenció de 276.398€ que anirà destinada a Pymes i Autònoms

La subvenció, procedent de la Diputació Provincial d’Alacant correspon a l’anualitat 2023 d’Ajudes Impacte Crisi Econòmica per a PYMES i Empresariat Autònom».

El regidor d’Hisenda, Comerç, Emprenedoria i Innovació, Jose Maria Borja, informa de la convocatòria d’un nou paquet d’ajudes per a persones físiques i jurídiques constituïdes com a pymes, micropymes, empresariat autònom, professionals i altres col·lectius subjectes a mutualitats, amb domicili fiscal a Altea. El termini de presentació de sol·licituds començarà demà 30 de novembre i romandrà obert fins al 14 de desembre.

Com ha indicat l’edil, «aquestes ajudes seran concedides als qui complisquen les bases reguladores i exercisquen les seues activitats econòmiques segons el que s’estableix en les bases reguladores; complisquen les condicions, instruccions i directrius establertes per la Diputació Provincial d’Alacant, entitat finançadora d’aquestes, per a aquest repartiment de fons, a més de la resta de normes legals d’aplicació».

Jose Maria Borja ha explicat que «l’objectiu d’aquestes ajudes és la disposició de fons públics com a mesura d’injecció econòmica per a contrarestar els efectes que estan sofrint les Pymes, micropymes, empresaris autònoms i altres col·lectius subjectes a mutualitats amb domicili fiscal a Altea, a conseqüència de la pujada indiscriminada dels preus, els costos d’explotació i els tipus d’interés, en el context de la invasió d’Ucraïna». Al que ha afegit, «es pretén preservar la seua continuïtat una vegada es normalitze la situació, contribuint al manteniment de l’activitat i de l’ocupació i a la reactivació de l’economia local».