L’encesa de llums donarà inici a la programació nadalenca a Altea

En el transcurs de la compareixença pública, cada edil ha detallat els actes organitzats per les seues àrees i en el cas de l’àrea de Comerç, Jose Maria Borja ha posat també l’accent en el Mercat Nadalenc, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de desembre en la plaça del Convent i la inauguració del qual tindrà lloc el divendres 15 a les 18:00h.

Com a novetat, Borja ha anunciat que Pare Noel visitarà diverses zones del municipi, no sols la plaça de l’Ajuntament, sinó que el divendres 22 estarà en l’Av. Jaume I, en horari de demà i a la tarda estarà en la plaça de l’Ajuntament i el dissabte 23 al matí visitarà Altea la Vella i a la tarda el Barri antic d’Altea perquè els nens puguen lliurar les seues cartes i desitjos.Jose Maria Borja ha convidat als comerços d’Altea a engalanar els seus aparadors durant aquestes festes per a donar un major ambient nadalenc.

I ha tancat el torn d’intervencions l’edil Anna Lanuza, responsable de les àrees de Benestar Social i Igualtat, qui ha parlat dels projectes de caràcter intergeneracional que han preparat.El divendres dia 1, la gent gran cantarà nadales al costat dels nens de EsMuAltea i al matí estaran preparant dolços a l’Aula de Cuina perquè els assistents a l’encesa de les llums puguen degustar. «Pensem que aquesta és una bona manera de treballar amb diferents generacions i que tots puguen fer pinya al voltant de les diferents activitats»: ha comentat l’edil.

En la jornada d’encesa de llums també participarà la Ludoteca d’Igualtat, oferint diferents activitats als nens i nenes que siguen presents en la Plaça de l’Ajuntament, amb tallers i pintacares. El divendres 22 la Ludoteca continuarà oferint activitats per als més petits en la plaça de l’Ajuntament de manera gratuïta i del 26 al 29, la ludoteca de 10.30 a 12.30 oferirà diferents activitats, com a contacontes, i altres, de temàtica nadalenca en la Plaça de l’Ajuntament.

Finalment, els regidors i regidores han convidat la població a participar de Nadal a Altea, perquè la participació és la que alimenta el tan desitjat esperit nadalenc.