ALCEA i la regidoria de Comerç presenten la targeta “Regala Altea”

En el matí d’avui, L’Associació de Comerciants i Empresaris d’Altea, ALCEA, i la regidoria de Comerç, han donat a conéixer la posada en marxa d’una nova campanya de promoció del comerç local que, sota el significatiu lema «Regala Altea», permet a qualsevol ciutadà adquirir i regalar una targeta de compra en els comerços associats a la citada associació.

Com ha indicat l’edil de Comerç, Jose María Borja, «presentarem una nova campanya de ALCEA que l’Ajuntament recolza i que té per objecte una bona iniciativa que és la d’oferir una targeta regale, per valor de 10, 30 i 50€ perquè qualsevol persona puga regalar i que es consumiran en els comerços locals».

«A més, del valor de la targeta, aquesta ve presentada en un sobre els continguts del qual són ja un pur regal, ja que el disseny és molt bonic, afavoreix la marca Altea i del comerç local. Amb el qual també afavoreix el consum en el comerç d’Altea», ha afegit el responsable municipal de Comerç, qui ha puntualitzat que no és una campanya que es limite a Nadal, sinó que és una campanya que perdurarà en el temps.