Miguel de la Hoz visita «Madrid Fusión» per a mostrar l’extensa i variada gastronomia d’Altea
L’edil de Comerç ha destacat que «hem vingut a Madrid Fusió, dins del paraigua de l’estand l’Exquisit Mediterrani. Aquest dilluns hem presentat les jornades gastronòmiques d’Altea, i hem fet promoció de la rica gastronomia del nostre municipi».
A Madrid Fusió, s’ha volgut mostrar que la d’Altea és «una gastronomia amb productes de proximitat i km0». Per això fins a la Fira Gastronòmica s’ha desplaçat el xef Vicent Orozco, del Cantó del Palasiet, on ha realitzat un Show Cooking amb els plats que van resultar guanyadors en la última edició, de la Cuina dels Barques. Madrid Fusió va tancar la seua passada edició, amb més de 2.000 congressistes, uns 13.000 visitants i amb la participació de 230 empreses,.

Alguna cosa que segons Miguel de la Hoz «la converteix en una de les Fires gastronòmiques mes importants del món i Altea no podia faltar per a mostrar tota la seua oferta culinària» ha conclòs l’edil.