MIGUEL DE LA HOZ, EDIL DE COMERÇ, ANUNCIA ELS ESTABLIMENTS GUANYADORS DE “EL PLAT DE CALENT”: RT. MALLOL, EL CANTÓ DEL PALASIET I RT. BON VENT

Els restaurants alteans Mallol, Cantó del Palasiet i Bon Vent han sigut els guanyadors de les jornades gastronòmiques “El Plat de Calent”

Miguel De la Hoz, edil de Comerç, ha donat a conèixer els guanyadors de les jornades gastronòmiques  de cuina mediterrània amb productes de la zona“El Plat de Calent” que es desenvolupaven del 18 al 27 de febrero “en la passada i exitosa edició de “El Plat de Calent” els resturants Mallol, Cantó del Palasiet i Bonvent han aconseguit el primer, segon i tercer premi, respectivament d’unes jornades en les que s’han valorat 718 menús, el que demostra la gran acceptació d’aquest esdeveniment i la alta participación en el mateix”.

Miguel de la Hoz, qui ha felicitat els restaurants guanyadors de “El Plat de Calent 2022” també ha volgut donar les gràcies tant als restaurants inscrits aixó com als patrocinadors i als que han degustat els diferents menús ofertats dins d’aquestes jornades  “Després d’un any d’aturada en estes jornades, a conseqüència de la pandèmia del COVID-19, s’han reprès amb un nombre de vendes superior al del 2020 en què es van vendre 593 menús. La xifra d’este any ha estat de 718 menús participants al concurs, però sabem que se n’han servit al voltant de 800 ja que alguns dels consumidors no han estat comptabilitzats per desig propi de no participar en el sorteig de regals oferts pels patrocinadors”

De la Hoz també ha detallat el procediment pel que s’atorgen els premis als restaurants que han participat en aquesta edició “la puntuació final es comptabilitza en un 75% per la puntuació que els comensals donen a l’establiment i l’altre 25% correspon a la participació”. Respecte a açó el regidor afegia que “Tenint en compte aquests factors, Mallol ha aconseguit la millor valoració amb el 17,24% gràcies a un esplèndid arròs amb llamàntol; El Cantó del Palasiet, el segon lloc amb un 16,85%, que ens va delectar amb un cous cous de peix i Bon Vent en tercer lloc amb un 14,61% de la puntuació total, gràcies al seu riquíssim gaspatxo mariner”.

A més d’aquests premis també s’ha realitzat el sorteig de regals entre els comensals de “El Plat de Calent”, un sorteig que com es habitual s’ha realitzat en direct a Ràdio Altea i del que ens parla el propi edil “en Ràdio Altea hem sorteijat els diferents obsequis entre els assistents a aquestes jornades gastronòmiques, un premis que s’han atorgat de la següent manera:

Dos bons de 100€ cadascun per gastar al comerç local, gentilesa de la regidoria de Comerç, ha recaigut en Luis H. de restaurant Mallol i Nieves T. del Cantó del Palasiet. El quadre d’Art Altaia ha estat per a Pere B. de Asambra. Dues caixes de productes Guiomar per a Gemma M. de Bon Vent i Rafaela M. de la Clau.

Dos packs de cerveses Althaia per a Paula R. d’Asambra i José G. de Melitón.

Dos lots Príncep d’Azahar de cellers Sendra González per a Rosa Maria R. de La Clau i Emilia L. del Cantó el Palasiet.

Un dinar a Guiomar per a Vestruele

I una anàlisi nutricional gentilesa de Rosa Soler ha estat per a Concha G. de Asambra.