EL REGIDOR DE COMERÇ RECOLZA L’INICIATIVA GASTRONÒMICA “AMOR CHULAPO” DEL RESTAURANT “EL CANTÓ DEL PALASIET”

El restaurant el Cantó del Palasiet presenta unes noves jornades gastronòmiques amb xou humorístic inclós amb el nom “Amor Chulapo”, un esdeveniment que ha estat recolzat per l’edil de Comerç

L’edil de Comerç, Miguel De la Hoz, ha estat presenta en la rodaa de premsa per a anuncia les jornades gastronòmiques “Amor Chulapo” organitzades pel restaurant El Cantó del *Palasiet i que se celebraran els dies 4, 5 i 6 de març.

Miguel de la Hoz ha volgut donar suport a aquesta iniciativa afirmant que «des de la Regidoria aplaudim aquestes iniciatives dels nostres hostalers perquè cal tindre en compte que després de la pandèmia en la qual aquest sector s’ha vist tan afectat, han hagut de reinventar-se per això és necessari donar-los suport en tot el possible per a aconseguir la seua recuperació».

 D’altra banda Vicente Orozco “Palasiet” ha avançat que «es tracta d’un nou concepte que conjumina gastronomia i espectacle.  Una aposta nova que convida a gaudir d’un gran menú, un còctel i el xou d’un dels millors monologuistes del moment com és Miguel Miguel, humorista incorporat recentment a l’equip El Hormiguero”.

El regidor de Comerç ha informat que “les Jornades Gastronòmiques Amor Chulapo es desenvoluparan en El Cantó del Palasiet d’Altea el divendres 4 i dissabte 5 de març a la nit (a partir de les 21.00 hores) i diumenge 6 al migdia (14.00 hores). Xou, menú i còctel per 60€. Una cita on l’humor i la millor gastronomia són els protagonistes. Reserves en el 965841532”. A més afegia que “el menú ha sigut dissenyat per l’emblemàtic restaurant Mercat de la Reina i comptarà «amb el toc especial de Vicente Orozco» ha explicat, David Agüera, un dels promotors. A més els assistents podran degustar una de les creacions mítiques de Museu Chicote”.