MIGUEL DE LA HOZ DONA A CONÈIXER ALS GUANYADORS I GUANYADORES DEL CONCURS REALITZAT DES DE L’ÀREA DE COMERÇ

El regidor Miguel de la Hoz anuncia als guanyadors i guanyadores de 6 vals per a gastar en comerç local i que ahir es van sortejar en Ràdio Altea

Ahir tenia lloc en Ràdio el sorteig dels vals per a gastar en el comerç local tal com ha informat el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz «les persones guanyadores són : Rosana Llorens, Mayadores García, Francisco Orozco i Magdalena Torres tal com vam poder saber gràcies al sorteig de vals a gastar en el comerç local, resultants de la rifa realitzada per l’àrea de Comerç en el matí d’ahir a Ràdio Altea. D’un altra banda dir que Dolo Ferrer ha estat la guanyadora del sorteig de Facebook i Beatriz Orozco ha sigut la premiada per compres realitzades en el Mercat Municipal i Mercaltea.»
L’edil destacava que» En total la Regidoria de Comerç ha regalat sis vals per valor de 150 €, entre més de 1.600 tiquets presentats».

«La gran bona acollida de la campanya  i pel nivell de facturació d’aquesta edició són motius per a estar més que satisfets» ha declarat De la Hoz, qui a més afegia que “La suma dels tiquets arriba a 73.000€ i, al Mercat, uns 4.400€”.
El regidor de Comerç també ha agraït a la ciutadania la seva responsabilitat a l’hora de presentar els vals i personar-se de Comerç destacant que “com vam demanar, no vingueren tots l’últim dia per a evitar que es formaren cues com les de l’any passat, i optaren per l’entrega per correu electrònic”.

Els guanyadors han de passar per la Regidoria de Comerç en la planta baixa de l’Ajuntament d’Altea. Allí faran l’entrega dels vals i els explicaran el seu funcionament.