LES REGIDORIES D’EDUCACIÓ I IGUALTAT ORGANITZEN EL CURS DE CUINA GRATUÏT PER A JOVES DE 16 A 21 ANYS “CUINEM BÀSICS DE CONVIVÈNCIA”

Les àrees d’Educació i Igualtat, encapçalades per Vicenta Pérez Barber, organitzen de manera totalment gratuïta el curset “Cuinem bàsics de convivència” dirigit als joves del municipi que tinguen entre 16 i 21 anys

Vicenta Pérez ha presentat un nou curs de cuina, des de les regidories d’Educació i Igualta que representa, destinat a joves de entre 16 i 21 anys per a que aprenguen a cuinar menjars bàsics. Un curs, com ella ha explicat, que “es realitzarà en varies sessions i la primera tindrà lloc a la Setmana Santa i que posem en marxa perquè  considerem prioritari fomentar l’ensenyança en igualtat en tots els àmbits, a més de poder aportar als joves un bàsic del coneixement que de vegades no tenen pel poc temps que va quedant-se per a cuinar a la nostra societat i és un fet més que important el fet d’una alumentació saludable que de vegades queda relegada pel menjar ràpid”.

La regidora d’Educació i Igualtat a més ha explicat que “ volem fer un curs per a estudiants que han finalitzat o estiguen en període d’acabar l’ESO i comencen una nova etapa d’estudis i possiblement hagen d’anar independitzant-se si estos estudis estan fora del nostre municipi perquè com ja he mencionat es molt important el fet d’una bona alimentació però també des del punt de la igualtat de gènere ja que compartir tasques i espais que durant tants anys ha estat relegats a les dones ens fa més empàtics i pel tant ens fa més igualitaris i igualitàries”.

Com Vicenta ha recordat, poden participar en aquest curs de cuita els i les joves nascuts entre el 2.000 i el 2.005 “el curs de cuina gratuït  “Cuinem Bàsics de Convivència està destinat a les i als joves nascuts als anys 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 i 2005 i en ell aprendrem a cuinar 5 receptes variades, i a més, a preparar els aliments per al seu posterior ús i la corresponent presentació del plat per si volen després impressionar a amics, amigues i familiars” . La regidora afegia que ”este curs es realitzarà en varies sessions, la primera serà en Setmana Santa, durant la setmana de dimarts 6 d’abril fins a divendres 9 d’abril de 10 a 12.30 h. És tracta d’un curs gratuït que anirà per rigorós ordre d’inscripció on es prioritzarà en la mesura del possible que hi haja igualtat d’assistència tant de xics com de xiques”.

Els interessats i interessades en participar en aquest curs han d’enviar un mail a auxeducacio@altea.es· i s’aportarà una fotocopia del DNI. El curs tindrà un màxim de 12 alumnes i el termini de presentació sol·licituds es de hui 23 de març fins al pròxim dia 29. També se podrà fer en el Departament d’Educació ubicat a la Planta Baixa de l’Ajuntament, respectant les mesures antiCOVID-19.