LES REGIDORIES D’EDUCACIÓ I CULTURA PRESENTEN L’ESDEVENIMENT DIRIGIT ALS ESCOLARS DE PRIMÀRIA “CULTURAL LO DIAMANT”

Les regidories d’Educació i Cultura posen en marxa “Culturant lo Diamant”, un projecte destinat  als centres de primària alteans de cara als Nadals

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, junt a  Aurora Serrat, edil de Cultura,  han donat a conèixer la nova activitat educativa-cultural organitzada per les aquestes àrees i que tindrà lloc del 10 al 18 de desembre en els 5 centres de Primària alteans.

Com han explicat les dues regidores, aquest projecte poserà en escena 4 propostes diferents que, de manera rotatòria, aniran representant-se en cada un d’ells.

Vicenta Pérez ha destacat que “Aquest és un projecte que hem preparat amb molta il·lusió amb el propòsit que l’alumnat puga gaudir de teatre en el seu propi col·legi, ja que les habituals representacions que es feien per a ells en llocs externs a les escoles són inviables en estos moments de crisi sanitària que estem travessant a més aquest esdeveniment podrá suposar un respir i un estímul després del que tant el professorat com l’alumnat han tingut que afrontar des de l’inici de la pendèmia i al llarg d’aeust nou curs”.

La regidora d’Educació també ha destacat que “seran els propis col·legis els que organitzen l’activitat dins de cada un dels centres i trien a qui va destinada cadascuna de les 4 obres”.

D’un altra part Aurora Serrat, edil de Cultura, ha comentat que “no podem oblidar que el final d’el passat curs no va tenir la normalitat dels cursos anteriors i l’actual tampoc, pel que a més de la part docent pensem que cal tinguen activitats lúdico-culturals. ”

L’espectacle de màgia “Magic Christmas” anirà a càrrec del Mag Dalux, qui farà jugar als presents amb bastons de caramel, adorns, l’arbre de Nadal i hi haurà un regal misteriós.

Les titelles arribaran de la mà d’Empar Claramunt del Teatre Buffo, qui comptarà contes amb titelles a “Visca la imaginació!”

“Indiana Bones i El Misteri dels monstres d’Ítaca” és l’obra de teatre escollida i la música estarà present en “El Claunciertazo”; un concert de música didàctic i molt divertit.