LES REGIDORIES DE COMERÇ I FESTES POSEN EN MARXA LA PROGRAMACIÓ NADALENCA A ALTEA

Altea es prepara per al Nadal amb un ample ventall d’activitats organitzades des de les regidories de Comerç i Festes que arrancarà aquest divendres dia 3 amb l’encesa de l’enllumenament i mercat nadalenc.

Les regidories de Comerç i Festes, que encapçalen Miguel de la Hoz i Marta Lloret respectivament, han preparat un ample ventall d’actes nadalencs per a tots el públics que es desenvoluparan tant a Altea com a Altea la Vella per tal «d’animar al nostre municipi i també per incentivar el teixit comercial local ja que Altea és un lloc idoni per realitzar les nostres compres de Nadal» com ha afirmat Miguel de la Hoz.

«Aquest divendres 3 de desembre tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament la inauguració del Nadal alteà a les 18.00 hores amb l’encesa de l’enllumenat decoratiu dels principals carrers d’Altea i Altea la Vella, a més s’inaugurarà el Mercadet de Nadal, que romandrà fins el dia 5, amb l’actuació dels alumnes d’ESMUALTEA i berenar per a tots els assistents» com detalla l’edil de Comerç, qui a més ha avançat que «el dia 11, de 15:30 a 18:30 hores, la Plaça de l’Ajuntament es transformarà en un parc d’oci per a tothom ja que tindrem fira, pista de psicomotricitat, animació, gimcana, photocall i el teatre “La magia de la navidad». D’un altra part recordar que a la Plaça de la Creu hi haurà jocs de fira, photocall, taller de bambolles i animació amb personatges famosos de la televisió . A més a més, durant el matí dels dies 22, 23 i 24 de desembre, el Pare Noel visitarà la Plaça de l’Ajuntament per a que els xiquets i xiquetes puguen portar-li les seves cartes o demanar-li els seus desitjos».

Per la seva pert la regidora de Festes, Marta Lloret, ha anunciat què s’ha preparat per a celebrar l’última nit de l’any «enguany, comptant amb totes les mesures sanitàries vigents, el 31 de desembre celebrarem la Nit de Cap d’Any en les places de l’església d’Altea i Altea la Vella on es repartiran entre els assistents el raïm de la sort, cotilló i cava per a brindar, una vegada finalitzades les campanades DJ’s seran els encarregats d’amenitzar l’entrada del 2022 a Altea i Altea la Vella».

Respecte als dies més màgics de l’any, Marta Lloret ha informat que «ja estem preparant la vinguda dels Reis Mags, per això la burreta reial recollirà les cartes que després s’entregaran a Ses Majestats el 3 de gener a les 17 hores en la Plaça de la Creu d’Altea i el dia 4 a la mateixa hora en la Plaça de l’Església d’Altea la Vella per a que els i les menudes pugen donar-li les seves cartes». La regidora de Festes també ha volgut avançar que «a Altea Melcior, Gaspar i Baltasar faran la seua arribada amb l’espectacular Cavalcada de Reis des de la plaça Orquesta Azul a les 18 hores fins a la Plaça dels Esports. El dia 6 a les 11 hores, visitaran Altea la Vella amb una cavalcada que s’iniciarà al pàrquing del Centre Cultural on faran el tradicional recorregut i tornaran al punt d’eixida. Vul recalcar que aquests actes es duran a terme sempre comptant amb el protocol sanitari contra la Covid-19».

Per últim tant l’edil de Comerç Miguel de la Hoz com Marta Lloret, regidora de Festes, volen animar a totes i a tots a gaudir de les activitats que amb motiu del Nadal es portaran a terme al nostre municipi.