LES EXTRAESCOLARS OFERTADES DES DE LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ ES CLOENDEN EL DIVENDRES AMB UNA REPRESENTACIÓ DE LES DIFERENTES ESPECIALITATS

Vicenta Pérez, edil d’Educació, informa que les extraescolars ofertades de forma gratuïta per la regidoria finalitzen aquest divendres amb una representació teatral i actuacions de Street Dance

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha avançat que aquest divendres es cloenden les activitat extraescolars ofertades des de la seva regidoria «aquest divendres a les 17: 30h a la Plaça de l’Aigua tindrà lloc la cloenda de les activitats extraescolars que, de forma gratuïta, hem ofertat . Una vesprada en la que podrem gaudir d’una representació a càrrec dels alumnes del taller de “Teatre Jove” i diversos balls de l’activitat de “Street Dance” que posaran el punt final a estes activitats d’oci impartides per GEA Academy».

Respecte a aquestes activitats que s’han desenvolupat al llarg de pràcticament 3 mesos, la regidora ha afirmat que “les activitats contemplaven un taller de fotografia; un taller de teatre; un taller de Street Dance, un taller en el qual s’ha treballat com superar els exàmens i de control de xarxes socials. Es tracta d’activitats subvencionades des de la GVA”.

D’un altra part Silvia Sánchez, responsable de Gea Academy, ha explicat que «el principal motiu que va portar a la posada en marxa d’estes activitats era la socialització dels menors després d’un període de confinament i davant la incertesa de què passaria en els propers mesos. A més estes activitats s’han convertit en un punt de trobada i diversió per a xiquets i joves en un moment de restriccions en el qual l’avorriment era notable».

Uns tallers que han gaudit d’un gran èxit d’assistència, com la regidora ens ha confirmat, pel que tant des de l’acadèmia organitzadora, com des de la regidoria d’Educació es fa un balanç més que positiu de la iniciativa.

Per últim Vicenta Pérez ha convidat a alteans i alteanes a assistir a la representació de divendres que ve a les 17:30h a la Plaça de l’Aigua «aquest acte de cloenda està obert a tothom pel que l’entrada està oberta al públic. També vull destacar que al igual que en cada activitat que desenvolupem es seguiran les mesures sanitàries anti COVID-19».