L’ÀREA DE BENSTAR SOCIAL JUNT A CREU ROJA POSEN EN MARXA NOUS TALLERS DE PRIMERS AUXILIS

La regidoria de Benestar Social conjuntament amb Creu Roja posen en marxa nous cursos de primers auxilis dirigits principalment als nostres majors

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea i Creu Roja han posat en marxa una nova edició dels tallers de primers auxilis i prevenció de riscos domèstics per a majors, amb preferència per a les persones de més de 60 anys tal com ha informat el regidor de l’àrea «este curs és molt important ja que els nostres majors poden aprendre o millorar técniques de tant de primers auxilis com de prevenció de riscos a la llar».

León Gascón manifestava que «aquesta formació tindrà lloc els dies 21 de març, 21 de febrer i 25 d’abril en el Centre Social d’Altea en horari de 17.00 a 19.00 i es de caracter gratuït, a més s’ha de tindre en compte que el nombre de places està limitat pel que caldrà formalitzar-les el més aviat possible». A aquestes declarracions afegia que «les inscripcions es poden realitzar en Creu Roja per correu electrònic (inmaro@cruzroja.es) o per telèfon en el 965 843183 i s’haurà d’indicar el nom, cognoms, telèfon i DNI».

Per últim el regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón, vol animar a la ciutadania a participar en aquests tallers “perquè els donaran una informació molt útil i practica per a evitar possibles incidents a casa i com actuar en cas de necessitat. Una activitat que ja realitzarem i va tindre un gran èxit”.