LA REGIDORIA DE JOVENTUT ORGANITZA UN CURS DE MONITOR DE TEMPS LLIURE INFANTIL I JUVENIL

Marta Lloret, edil de Joventut, posa en marxa un nou curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil itinerant entre Altea, Callosa D’en Sarrià i Polop

Marta Lloret, edil de Joventut, ha posat en marxa un curs amb l’objectiu de formar a joves en monitors de temps lliure d’educació infantil i juvenil «posem en marxa aquest curset que s’organitza en col·laboració de la Mancomunitat de la Marina Baixa i els Ajuntaments de Callosa d´en Sarrià i Polop de la Marina».

Les classes començaran dissabte que ve, 25 de febrer, i s’impartiran fins al dissabte 17 de juny, una formació que comprén un pla de 310 hores lectives repartides en tres mòduls teòrics i un mòdul pràctic, segons la normativa vigent del que la regidora ha explicat que «el curs es realitzarà de manera itinerant. Per això, els llocs on s’impartiran en cada localitat seran el Centre Juvenil d’Altea; el Punt Jove de Callosa d´en Sarrià i l’hall del Centre Juvenil de Polop de la Marina. Les classes es realitzaran tots els dissabtes en horari de matí i de vesprades, de les 9.00 hores fins a les 14.00 hores i de les 15.00 hores a les 18.00 hores».

Els requisits d’accés que s’han de complir per a presentar la inscripció és tindre 16 anys en data d’inici de curs. El preu és de 164€. Altres col·laboradors d’aquesta formació són la Generalitat Valenciana, l’Institut Valencià de Joventut, Xarxa Jove i Abast Escola d’animació.