L’AGRUPACIÓ LOCAL DEL PSPV PSOE ALTEA ORGANITZA UN ACTE AMB EL DIRECTOR GENERAL D’URBANISME I EL DIRECTOR GERENT DE L’AGÈNCIA VALENCIANA DE PROTECCIÓ DEL TERRITORI

LA SEU LOCAL DEL PSPV-PSOE ACOLLIA UN ACTE ENFOCAT A MILITANTS I SIMPATITZANTS PER ABORDAR LES DIFERENTS INVERSIONS REALITZADES DES DE LA GENERALITAT VALENCIANA AIXÍ COM LA IMPORTÀNCIA DEL CREIXIMENT URBANISTIC DES DE LA RESPONSABILITAT I SOSTENIBILITAT

El dimarts 28 va tindre lloc en la seu del PSPV PSOE Altea  un acte informatiu al que van assistir Vicent Garcia,  Director General d’Urbanisme, i Manuel Civera, Director Gerent de l’Agència Valenciana de Protecció del Territori, per abordar tant la importància del creixement urbanístic des de la responsabilitat i sostenibilitat al temps que s’abordaven les inversions en infraestructures que el govern valencià del PSPV realitza en Altea.
En aquest acte dirigit a militants i simpatitzants en el que també estaven presents diferents càrrecs orgànics del PSPV PSOE com la Secretària General Comarcal Mayte García o la Sotssecretària d’Innovació Verónica López, el Director General d’Urbanisme va remarcar en la seva intervenció la necessitat de la protecció urbanística del territori valencià màxim tenint en compte la construcció desmesurada que ha patit la Comunitat Valenciana. A més va voler abordar la regularització dels habitatges agrícoles anteriors al 20 d’ agost de 2014 per a sòl no urbanitzable.
Vincent García també va volver destacar el creixement tant econòmic com laboral del País Valencià gràcies a la tasca que es realitza a les inversions territorials en tots els sentits: des de la casa Volkswagen i Ford fins al turisme.
Roque Ferrer, actual Secretari Local i Comarcal d’Infraestructures, Mobilitat i Territori, qui també va intervindre en l’acte, va voler destacar les obres que s’han realitzat al nostre municipi amb inversions de la Generalitat Valenciana com és l’adequació del TRAM i les seves estacions o les millores a la carretera CV-755 entre Altea i Callosa d’en Sarrià.
Manuel Civera, Director Gerent de l’Agència Valenciana de Protecció del Territori va centrar el seu discurs en la importància de donar visibilitat a la ciutadania i a les necessitats que puguen tindre per marcar la línia de territori des d’eixa perspectiva.
La Secretària General del PSPV PSOE Altea, Anna Lanuza, va voler remarcar una de les inversions més demandades al nostre municipi com són les obres del port pesquer xifrades en més d’un milió d’euros. En quant a inversions comarcals va destacar l’hospital Marina Baixa en el que s’inverteix més de 60 milions d’euros.Anna Lanuza també va agrair tant als assistents a l’acte que els acompanyaren així com va agrair especialment a Vicent Garcia i Manuel Civera la seva presència en Altea.
Per últim informar que el dijous la seu del PSPV PSOE Altea també acollia la reunió de l’Executiva Comarcal encapçalada per Mayte García i que compta com a membres amb Roque Ferrer en l’àrea d’Infraestructures i Territori i amb Ana Carrión en l’àrea de Cultura.