ÈXIT ABSOLUT EN LA PRIMERA EDICIÓ DE LA CELEBRACIÓ DEL 28J, DIA DE L’ORGULL, A LA NOSTRA LOCALITAT

La regidoria d’Igualta celebra per primera vegada a Altea el Dia de l’Orgull amb una exitosa jornada plena d’activitats reivindicant el respecte, la tolerància i la igualtat entre les persones

Altea acollia la primera celebració del Dia de l’Orgull organitzada per la regidoria d’Igualtat, encapçalada per José Luís León Gascón, qui es mostrava més que satisfet davant de l’èxit de la primera edició ja que com ell mateix ha explicat «la ciutadania d’Altea es va bolcar amb la celebració de ‘diversAltea’ amb diferents activitats per a commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ . Van ser unes 200 persones les que gaudriren de les diferents activitats organitzades per les Regidories de Benestar Social i Igualtat que s’iniciaven al Centre Social amb la projecció de diferents curtmetratges amb temàtica LGTBIQ+, aquestes projeccions van comptar amb l’assistència dels equips dels curts, els seus directors, guionistes i part del repartiment que van poder explicar-los».

Després dels curts es va interpretar una obra de teatre per a adults a càrrec de ‘Improvidencia’. En finalitzar es va inaugurar el Punt ArcoIris “similar als punts violetes, i que també s’instal·laran en festes i esdeveniments que se celebren en el nostre municipi per a sensibilitzar, assessorar i informar en matèria LGTBIQ+” va comentar el regidor, José Luis León Gascón. La vetlada va finalitzar amb música i un tast de vins i bocats.

Però tal com ha detallat el regidor «la celebració del Dia de l’Orgull es va incial amb la col.locació de les banderes Arco Iris a la plaça de les banderes i de bancs pintats amb aquests colors reivindicatius de la diversistat i el respecte.

El regidor José Luis León Gascón va destacar com molt positiva aquesta primera edició i va recalcar la seua intenció de fer més gran les pròximes edicions de ‘diversAltea’ que ja és un signe d’identitat pròpia de la localitat. “Treballarem perquè aquest col·lectiu siga més visible i estiga el màxim recolzat en el nostre municipi, l’ajuntament d’Altea té un compromís amb totes les persones donant-li la màxima igualtat al seu origen, raça, gènere o condició sexual per aixó a més de totes les activitats hem volgur regalar diferents detalls que donen visibilitat a la igualtat de les persones commemorant al mateix temps aquesta data tan important i necessària”.