Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, ha donat a conèixer als establiments hostalers guanyadors de La Ruta de la Tapa, Fruits de Tardor, que han sigut «La Clau» i «Terramaris»
El passat divendres el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, feia entrega dels premis als establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa que ell mateix ha informat «després del recompte de les puntuacions atorgades pels ruteros, el premi a la millor tapa obligatòria ha recaigut a La Clau amb el seu “Daurada de Temporada” i premi a la millor tapa lliure ha sigut per a Terramaris amb “Polp de Terra” sent aquests dos establiments els guanuadors».
Els premis, com detallat el propi Miguel de la Hoz han sigut «vals de 200€ cada un d’ells a gastar en el comerç local i un any de publicitat gratis a la plataforma Gastroeventos, coorganitzadora de la iniciativa al costat de l’Ajuntament a més de la satisfacció personal i laboral del reconeiximent dels clients».
En La Ruta de la Tapa també s’han sortejat premis entre els ruteros i ruteres participants com informava l’edil » i consten de 2 vals de 100 € cadascun per gastar en el comerç d’Altea, que han recaigut en Juan Bautista Sánchez Bermejo i Noelia Fuster; 5 lots de vi de Cellers Borja Perez, obtinguts per Sheila Rubio, Mari Luz Delgado, Jéssica Olivares, Ángeles Aranda i Rubén Ibáñez; 2 pack regal de 6 cerveses artesanes Althaia, que la sort ha fet que siguen per Steo Lisa i Sara Galán i un menú de tapes per a 2 persones al Restaurant La Picaeta de Lola, del què gaudirà Raúl Vicano».
Miguel de la Hoz ha destacat l’alta participació en aquesta edició de La Ruta de la Tapa afirmant que «esta edició ha sigut tot un èxit amb més de 24.000 interaccions en l’app i al voltant de 6.500 tapes venudes per això vill agrair el recolzament de tota la gent que ha participat i gaudit d’aquest esdeveniment».
D’igual manera l’edil ha volgut donar les gràcies als establiments participants destacant que «la qualitat de les tapes ha estat excel.lent, però també vull donar les gràcies als patrocinadors i col·laboradors com són: Hospal, Borpe, cerveses Althaia i la Picaeta de Lola així com a l’empresa Gastroeventos per la seua disposició i ajuda perquè estes jornades tinguen continuïtat en el temps i puguen convertir-se en un referent de la comarca de la Marina Baixa».
Per recollir el premi, els ruters guanyadors han de dirigir-se al departament municipal de Comerç, situat a la planta baixa de l’Ajuntament, ja que com a mesura de prevenció davant la pandèmia del COVID-19 este any no s’ha procedit a la tradicional entrega de premis .