LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ POSA EN MARXA UN VARIAT PROGRAMA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS GRATUÏTES

Vicenta Pérez, edil d’Educació, ha presentat el programa d’activitats extraescolars gratuïtes que es portarà a terme conjuntament amb les acadèmies Gea Academy i Projectes Educatius

La regidora d’Educació ha presentat el ventall d’activitats extraescolars gratuïtes que en els propers mesos es posarà en marxa i que té, entre altres, Teatre Jove, taller d’anglès, Street Dance i vesprada de jocs,tal com ho ha informat  acompanyada per les responsables de Gea Academy i Projectes Educatius, Pepa Mengual i María Morales, respectivament.

Vicenta Pérez afirmava que “Des de la regidoria d´Educació hem realitzat un projecte per reforçar l´activitat dels més menuts i joves després d´un temps en què les relacions personals han estat limitades a conseqüència de la pandèmia. Un bon programa d’activitats que s’oferten de manera gratuïta i que  formen part del projecte subvencionable per Conselleria d´Educació, Cultura i Esports que ha sol·licitat la regidoria d’Educació».

«Aquestes activitats i tallers destinats a xiquets, xiquetes, i joves es porten a terme per a que els i les usuaris puguen gaudir molt, relacionar-se, conviure amb gent que té una edat similar a la seua i les mateixes inquietuds”, a més com resaltava la regidora d’Educació, “les places són limitades, pel que els interessats s’han de preinscriure enviant un mail a auxeducacio@altea.es  indicant l’opció en què es vol participar, hi ha de temps per formalitzar les inscripcions fins al 4 de novembre ja que el dia 5 confirmaran les sol·licituds per ordre d´arribada fins al límit de places i es conformaran els diferents grups de treball. La majoria d’activitats es desenvoluparan a partir del dilluns 8 de novembre fins al maig de l’any que ve”.

D’un altra part Pepa Mengual, representant de Gea Academy,  s’ha referit a l’èxit de participació de les activitats del curs passat i ha revelat quines són les previstes per a este. A Gea Academy on s’impartirà Stret Dance; taller per superar amb èxit els exàmens; taller “controla les teues xarxes socials”; teatre jove i taller de Pilates.

En quant a l’acadèmia Projectes Educatius, la seva representant María Morales, ha indicat que a les seues instal·lacions s’impartirà “English Talk” per millorar el nivell d’anglès i “Divendres de Jocs”, amb una àmplia oferta de jocs de taula.

Calendari d’activitats

“Controla les teues xarxes socials” el taller es desenvoluparà de 16 a 18:00h els dies 3 de desembre i 4 de març per a menors d’entre 8 i 12 anys. Per als joves entre 13 i 18 anys, el taller serà els dies 17 de desembre i 11 de març.

“Taller per superar els exàmens amb èxit”. De 16.00 a 18.00h els dies 14 de gener i 25 de març per a Primària i 21 de gener i 1 d’abril per a Secundària.

“Stret Dance”, els dimarts de 16 a 17:00h per a xiquets i xiquetes de 5 a 7 anys; de 17.10 a 18.10 per als de 8, 9 i 10 anys. Els dijous de 16 a 17:00h per als participants entre 11 i 14 anys i de 17:10 a 18:10 per als joves d’entre 14 i 17 anys.

Teatre Jove, s’impartirà els divendres de 17:30 a 19h i està destinat a joves d’entre 11 i 18 anys.

Taller de Pilates, tindrà lloc els dimarts en diferents horaris, segons la franja d’edat dels assistents. De 16 a 17h, de 8 a 10 anys; de 17:10 a 18:10h de 11 a 14 anys i de 18:15 a 19:15h de 15 a 18 anys.

English Talk, destinat a joves d’entre 12 i 17 anys per aprendre i millorar el nivell d’anglès. Este taller tindrà lloc els divendres de 17.30 a 18.30h.

Divendres de Jocs, destinat a joves d’entre 12 i 17 anys. Començarà al mes de novembre.

Per últim Vicenta Pérez ha animat els xiquets, xiquetes i joves d’Altea a participar en esta iniciativa d’activitats extraescolars que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació.