ES DESTINEN 300.000 € EN AJUDES POST COVID PER ALTEA

Un total de 295.975€ dels fons de la Diputació d’Alacant es destinaran a les empreses alteanes per ajudar a pal.liar els efectes econòmics que han patit a causa de la Covid -19

Destinarem 300.000€ procedents de fons de la Diputació Provincial d’Alacant destinades a Pimes, micropimes i treballadors autònoms per un valor de 295.975 euros amb l’objectiu pal·liar els efectes negatius de la Covid-19 en el teixit empresarial d’Altea, la qual cosa suposarà 900 euros per sol·licitant.

Aquestes ajudes, finançades al 100% per la Diputació Provincial d’Alacant, es basen en dues línies en funció de l’activitat del sol·licitant:

 La Línia 2 – dotada amb 171.626 euros – tractarà d’atendre l’activitat vinculada al turisme i l’oci, com ara establiments hostalers, allotjaments, agències de viatges, empreses de turisme actiu i guies turístics. La Línia 1 cobreix la resta d’activitats i compta amb 124.349 euros.

Aquestes ajudes van dirigides a empreses que hagen registrat una pèrdua de la facturació del 25% entre l’1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021 en comparació amb la facturació en aqueixos mesos de 2019.

Es podrà utilitzar aquests fons d’ajuda per al pagament de despeses corrents de l’activitat empresarial, que inclou el lloguer del local de negoci, despeses de consultoria i assessoria, de subministrament d’energia, aigua, telefonia, internet, seguretat, manteniment dels equips, préstecs o assegurances, entre altres.

La sol·licitud es realitzarà a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Altea, (https://altea.sedelectronica.es/).La concessió es farà per sorteig entre el llistat dels quals complisquen tots els requisits de les bases, generant un document en el qual s’incloga aquelles sol·licituds cursades correctament.