LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ POSA EN MARXA UN ANY MÉS L’ESCOLA DE NADAL PER A XIQUETS I XIQUETES DE 3 A 12 ANYS

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, ha presentat la nova edició de l’Escola de Nadal que estará oberta al llarg de les vacances nadalenques escolars

Vicenta Pérez ha presentat una nova edició de l’Escola de Nadal que portarà a terme l’empresa Projectes Educatius i que està destinada a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys.

La regidora de l’àrea ha explicat que “l’Escola de Nadal s’obrirà el 23 de desembre amb el taller “Felicitaciones navideñas”, en el qual els xiquets i xiquetes realitzaran targetes de nadal. L’endemà, visitaran a Papà Noel. El dilluns 28 de desembre duran a terme diferents manualitats i participaran en una gimcana. Durant la jornada del 29, continuaran amb les manualitats i aniran d’excursió al riu Algar. El 30 de desembre celebraran el “Dia de l’Esport”, i per a acomiadar l’any, el 31 de desembre festejaran la pre-nit de cap d’any, amb balls i un taller de photocall. El 4 de gener hi haurà un taller de manualitats i anglès i per a acabar, el 5 de gener visitaran el Betlem. S’ha preparat un ventall d’activitats enfocades tant al Nadal com a l’aprenentatge de maenra lúdica per a que els particpants puguen gaudir d’aquests dies”.

Tal com ha detallat Vicenta Pérez “Els tallers es duran a terme a l’Escola d’Adults, de 09:00 a 14:00 hores, en els diferents dies programats. El preu complet és de 80 euros per a totes les activitats. A més els grups seran reduïts per cumplir amb el protocol COVID-19 del qual informarem prèviament als pares i mares”.

Les famílies interessades en l’Escola de Nadal hauran de fer la inscripció telefonant al 619 021 920 o al 646 251 224, o mitjançant correu electrònic a projectes_educatius_altea@hotmail.com.